BLUE & MYA (Herplaatst)

Posted 10 maanden ago

Over

Hoi, hoi,

Blue en Mya een mooi koppel pyrrhura’s. Blue is turquoise en een man. Mya is een mooncheek en een pop. Beiden zijn 2 jaar jong. Vanwege een veranderende privesituatie van de huidige eigenaars zijn zij op zoek naar een forever home.

Mya is voor iedereen handtam en stapt makkelijk op. Blue stapt liever niet op, maar komt wel gezellig naar je toe gevlogen of gelopen om bij je te zitten. Liever wordt hij niet aangeraakt.

Blue en Mya zijn gezellige vogels die graag samen op onderzoek gaan, waarbij Mya de meest ondernemende is en Blue haar volgt of zoekt als hij haar kwijt is. Spelen vinden zij erg leuk en houden vooral van sloopspeelgoed, zoals hout en karton. Ze zijn net eksters, want vinden alles leuk wat glinstert. Graag maken ze er een spelletje van om alles weg of op de grond te gooien…. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat jij het terug legt zodat zij het opnieuw weg kunnen gooien.

Met Mya kan je alles doen, als ze maar aandacht krijgt, waarbij Blue liever toekijkt. Blue daarentegen vliegt graag een rondje door het huis. Het is een echt koppel en zitten graag samen te kroelen.

Het huidige dieet van Blue en Mya bestaat uit een zadenmix, soms voorzien van pellets. Regelmatig genieten zij van een stukje paprika, broccoli of komkommer. Met name Blue is hier gek op en Mya hoopt dan op aandacht.

Verhuizen doen Blue & Mya vanuit Apeldoorn voor een bedrag van € 150,00 en nemen onze kooi, reiskooien en aanverwante spullen mee.

Wij zijn getest, maar niet op PDD en wel gesext.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:

  • Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
  • Je moet verstand hebben van pyrrhura’s.
  • Wij leven veel buiten onze kooi dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.