Bob (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Bob is een Bonte Boertje van 4 jaar oud, heeft zoals de meeste Bonte Boertjes een eigenwijs karakter en hangt erg aan zijn baasje (een man). Momenteel kan het baasje van Bob weinig tijd vrij maken voor hem met 3 banen, toen Bob bij hem kwam zat hij nog in een relatie en was het een heel ander verhaal. Nu wil hij graag meer voor zijn vogels (Kip die ook in herplaatsing zit is ook van hem) Hij zoekt iemand die de tijd voor Bob heeft en die Bob een vrije vogel kan laten zijn. Het liefst s’ nachts alleen in de kooi en overdag lekker vrij. Gezelschap voor Bob is ook zeer gewenst, een andere Bonte boer zou helemaal mooi zijn, niet om verplicht vriendjes mee te worden maar alleen al voor het gezelschap. Ook is ervaring met een BB en hun moeilijke karakter zeer gewenst.
Bob is niet gesext en ook niet getest maar gaat weg met zijn kooi. Bob woont momenteel in Schagen en gaat weg voor een vergoeding van 100E.

Bob is herplaatst bij Jolijn en haar man, Bob krijgt er een BB vriendje bij die al bij Jolijn woont en natuurlijk hopen wij dat ze vriendjes gaan worden. Wij wensen Bob een mooie, lange, liefdevolle maar vooral gezonde toekomst toe.