BONNIE & CLYDE (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hallo allemaal! Wij zijn Bonnie & Clyde de geelvoorhoofd amazones van ongeveer een half jaar oud. Wij zijn broer en zus. Bonnie heeft nog niet zoveel geel, Clyde al wel wat meer. We komen van een dierenwinkel die de goede keuze heeft gemaakt zelf toch geen papegaaien te gaan verkopen, dus worden wij herplaatst via Hope for Wings.

Wij zoeken een hele mooie plek met veel vrijheid en heel veel speelgoed. Wij vinden spelen echt geweldig! Ik denk dat we kroelen op den duur ook wel erg leuk vinden, maar dan moeten we even aan je wennen. Wij zijn op zich tam of hebben veel potentie heel tam te worden, maar we moeten nog wel wat opvoeding krijgen. We zijn natuurlijk nog erg jong! Dus we zoeken iemand die dit écht aan kan en ervaring heeft. Dan zijn wij maatjes voor het leven! We zijn trouwens erg gezellige kletsers, al kunnen de mensen er nog niks van verstaan. Maar wij willen graag nieuwe dingen leren. Wij zullen het ook heel leuk vinden om actief bezig te zijn met ons nieuwe baasje. We zijn namelijk erg slim en leren heel snel.

Wij zijn getest en gesekst. Wij wonen momenteel in Finsterwolde en mogen verhuizen voor een vergoeding van €400,- zonder inboedel, want die hebben wij nog niet.

Hier zijn wat eisen als je ons in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré. Zeker omdat het hier om jonge vogels gaat.
* Wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi. We komen graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.

Hebben jullie even pech zeg! Zijn wij zúlke leuke vogels, zitten wij weer toevallig in de opvang in quarantaine bij het mens dat over de herplaatsingen gaat. Dus maak jullie aanmelding heel overtuigend! En wees snel! Want ze vindt ons al heel leuk. Dus vertel duidelijk waarom jij het perfecte huisje voor ons bent.

Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com . Gebruik als email onderwerp onze namen en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij ons kunt bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Kusjes van Bonnie & Clyde