Charlie & Coco (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Wij zijn Charlie en Coco Ik Charlie is 28 jaar oud en mijn beste vriend Coco is 12 jaar oud.
Wij zijn al meer dan 10 jaar samen en mogen dan ook alleen maar samen weg.
Ik Charlie Ben erg op mijzelf en op Coco gesteld, ik stap wel op een stok maar probeer er ook zsm weer af te komen…..ik spreek een paar woordjes en hou van mopperen in papegaaien taal en kan lekker uithalen als iets mij niet zint. En kan niet vliegen althans ik heb dat nog niet laten zien, ik wandelende gewoon vanaf mijn kooi de grond op en lekker in de rondte, oh ja ik wou mijn nek versieren maar dat is niet zo goed uitgepakt dus ik mis nu een paar veertjes…..beetje fluffy staat best leuk eigenlijk, misschien houd ik het wel zo!
Mijn vriendje Coco is tam iig voor ons vrouwtje zeker wel die kan alle met mij maar voor andere mensen is Coco nog wel bang hoor dat zal ook even wennen zijn maar ik ben bij Coco dus dat komt wel goed, Coco was dan ook al hier vanaf dat hij/zij een baby was. Coco is een beetje geplukt op het borstje, wou ook graag een andere look! en Coco kan vliegen. Moet wel zeggen dat Coco echt een bange poeperd is….echt zo een verwende baby gaai die niet tegen verandering kan en te veel drukte…maar nogmaals ik help wel hoor ik ben nl niet zo bang. GnaGnaGna.

Wij zijn niet getest en niet gesext en gaan weg met onze kooi voor een vergoeding van 250E mits je aan de volgende eisen kan voldoen:
* Tijd hebben voor ons is heel belangrijk, op die manier zal ik Charlie waarschijnlijk ook flink bijdraaien.
* Wij hebben onze eigen flat maar dat is niet de allerbeste meer en binnenkort wel toe aan vervanging, het mooiste zou zijn als we een speelplek/boom krijgen waar we lekker vrij kunnen zijn en s’nachts kunnen slapen in onze flat.
* Verstand hebben van grijze roodstaarten is een must, aangezien je 2 van onze rakkers krijgt moet je zeker weten wat je in huis haalt, wij kunnen vreselijke schatten maar ook vreselijke bengels zijn
* Je moet ons beide kunnen onderhouden, als we ziek worden moet je ook met ons naar de dierenarts kunnen, en bij deze regel geld ook niet voor 1 maar voor 2 vogels dus wees hiervan bewust.
* Vrouwtje wil absoluut niet dat wij testvogels worden van iemand die niet precies weet wat ze in huis halen met het risico dat wij daar niet voor altijd kunnen blijven. Weet wat het inhoud om 2 van onze soort vogels in huis te halen….als je dat weet dan weet je daar in tegen ook wat een liefde en een gezelligheid wij kunnen geven.

Wij zijn de beste vrienden, en soms maken we wel eens ruzie met elkaar maar gescheiden worden daar worden wij heel zenuwachtig van…..want we kunnen gewoon echt niet zonder elkaar!
Wij wonen nu in Almelo.

Ook wij mochten met ons broertje Rocco mee naar vogelparadijs, wij wonen nu bij Diana en koen en hebben er naast Rocco een heleboel broertjes en zusjes bij gekregen, het gaat super goed met ons en wij voelen ons helemaal thuis!