Chica (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Chica is een Ara Maracana pop van bijna 5 jaar oud, toen ze een paar maanden oud was hebben ze haar gekocht. Chica is een lieve rustige papegaai die niet onnodig schreeuwt. Het huidige baasje wil voor Chica een beter leven, iemand die haar veel aandacht kan geven en waar ze lekker veel vrij op haar kooi en een speelboom mag zitten. Chica komt met Cites papieren en is niet getest, ze is wel gesext. Chica woont momenteel in Mierlo in een kooi die ook met haar mee gaat, Chica eet Pellets. Voor Chica en haar kooi word een vergoeding gevraagd van 300E Chica heeft geen voorkeur voor mannen of vrouwen maar kan ook gewoon een pittige papegaai zijn die het niet zo heel erg op kinderen heeft. Heb jij interesse in Chica en bent je er van overtuigd dat je haar een goed, gezond en liefdevol leven kan geven dan kun je ons mailen naar hopeforwings@hotmail.com met daarin de motivatie en waarom jij denkt haar een goed leven te kunnen geven.

Het huidige baasje heeft wel een paar punten, Chica mag NIET in een buiten volliere terecht komen en het liefst bij iemand die al papegaaien heeft zodat ze de gezelschap van haar soortgenootjes heeft. Chica heeft het best goed waar ze nu zit en haar baasje heeft geduld net zolang totdat de juiste persoon zich aanmeld waar ze het beter kan krijgen dan waar ze nu zit.

Chica is herplaatst naar Jenny en Familie, daar heeft ze een vriendinnetje (ook een ara maracana) en nog 2 grijze roodstaarten, een mooie eigen speelboom en veel aandacht en vrijheid. Wij wensen chica een heel mooi leven toe!