Chici en Sparky

Posted 5 maanden agoAgapornissen

Leeftijd: 2
Geslacht: Vrouw
Size: Klein

Over

Hallo daar,

Chici en Sparky hier, twee beste vriendinnetjes! Het zijn agapornis popjes van 2 jaartjes jong en op zoek naar een plekje waar ze regelmatig buiten de kooi kunnen om lekker rond te vliegen.

In het begin was Sparky de enige agapornis in huis. Sparky was toen een super lief en aanhankelijk vogeltje dat graag bij je kwam zitten. Sinds Chici erbij is gekomen, zijn de twee echte BFF’s. Urenlang kunnen ze samen zitten kroelen en elkaars veren poetsen. Sparky is nog steeds wel aardig naar haar mensenvrienden, maar is spendeert haar tijd het liefste met haar vriendinnetje Chici. Chici moet daarentegen niets van mensen weten en heeft alleen maar oog voor Sparky.

De dames kunnen zich heel goed vermaken met wat alle agapornissen het liefste doen: slopen, slopen, slopen. Met een stuk karton en hun speelgoed kunnen ze samen de hele dag zoet zijn. Het zijn super gezonde eters en kunnen genieten van een lekker stukje groente of fruit.

Af en toe moeten natuurlijk wel de veren weer goed verzorgt worden. De twee kunnen ontzettend genieten van een douche met de plantenspuit. Ook badderen onder de kraan vinden ze heerlijk.

Met andere vogels heeft dit koppel geen ervaring en ook andere huisdieren zijn ze niet gewend.

Verhuizen doen Sparky en Chici vanuit Leiden voor een vergoeding van  €25,- samen met hun kooi. Gesext zijn ze wel, maar niet getest op overdraagbare ziektes.

Als je dit koppeltje een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ze komen te wonen* Voldoende tijd en aandacht

* Ze leven en vliegen ook graag buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, klik dan hier voor het adoptieformulier.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.

Informatie over de vogel:

  • DNA getest / sext
  • Heeft veel tijd buiten de kooi nodig
  • Komt met kooi

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier