Chico (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Mag ik deze kanjer even aan jullie voorstellen, dit is Chico en deze knapperd is 4 jaar oud en sinds 2 jaar bij zijn huidige eigenaar waar hij wegens gezondheidsredenen jammer genoeg niet kan blijven.
Chico is niet getest en niet gesext maar laten we net zoals de huidige eigenaren even voor het gemak en het verhaal aanhouden dat hij een man is totdat het tegendeel is bewezen, Chica is altijd nog een leuke 2e optie.

Chico is een hele lieve vogel, vind iedereen lief en houd van mannen en van vrouwen, hij maalt geen onderscheid, vind jij hem lief dan vind hij jou ook lief, hij is dan ook super dol op aandacht en heerlijk kroelen.
Chico gaat verhuizen met zijn kooi en speelgoed.
Er word een vergoeding gevraagd voor Chico van 200E
Hij woont momenteel in Bentelo.

Chico heeft een rijk woordenboek en is altijd vrolijk, hij is hand tam en stapt bij iedereen op.
Wat zoeken wij voor Chico:
Iemand die hem een mooi vrij leven kan bieden, overdag niet in de kooi, iemand die veel tijd en aandacht voor Chico heeft.
Gezelschap van (een) andere vogel(s) zodat hij niet geïsoleerd meer verder door het leven hoeft.
Iemand die verstand heeft en ervaring heeft met papegaaien.

Chico is herplaatst en heeft er in een 2 ara vriendjes en een kaketoe vriendje bij gekregen, ze zitten al met zijn allen op 1 speelboom en Chico laat zich ook al kroelen, ook gaar chico lekker mee op vakantie samen met zijn nieuwe vogelvriendjes. Het ga je goed chico wij denken dat jij wel met je neus in de boter bent gevallen.