Chico (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Deze Knapperd met een heerlijk koppie is Chico, Chico is volgens de vorige eigenaren nu bijna 11 jaar oud en is niet gesext.
Het is een gezellig kanjer die een grote voorkeur heeft voor mannen, is er een man in de buurt dan zie je Chico helemaal opleven. Dat is ook tevens de reden dat ze voor Chico een ander huisje zoeken, de vrouw des huizes is gek van hem maar is bijna nooit thuis en de man heeft helemaal niet met vogels dus Chico verlangd naar aandacht maar krijgt deze niet.

Chico daar in tegen is wel gewoon hand tam voor een ieder.
Chico krijgt als hoofdvoeding pellets met elke dag een beetje zaad en is gewent aan andere huisdieren en kleine kinderen. Chico is niet getest en gaat weg met zijn/haar kooi en woont momenteel in Harderwijk. De vergoeding voor Chico is 300E.

Chico plukt zijn/haar borstje, de reden hiervoor is onbekend, plukken doetChico meestal wanneer er niemand bij is…dit klinkt als verveling.
Denk jij dat je deze knapperd een mooie toekomst kan bieden en voldoe je aan de volgende eisen (iom de eigenaresse):
• Liefst zo veel mogelijk thuis zodat Chico veel aandacht krijgt en veel uit de kooi kan
• Er ook een man aanwezig is in huis die ook van vogels houd
• Verstand van en ervaring heeft met grijze roodstaarten
• Al 1 of meerdere vogels in huis zodat hij ook gezelschap van eigen soort heeft
• Financieel Chico kan onderhouden.

Ook Chico is herplaatst bij Esther en haar gezin, Chico en Nina hebben het ongelooflijk naar hun zin, veel vrijheid en vinden elkaar ook super interessant. Ze gaan beide een mooi leven tegemoet!!