Co

Posted 1 maand agoBonte Boer

Leeftijd: 8
Geslacht: Man
Size: Middel

Over

Dag allemaal,

Met veel plezier stel ik me netjes aan jullie voor. Ik ben Co, een Bonte Boer en een echte heer van 8 jaar oud. Wij Bonte boeren staan bekend om ons pittige karakter, en daar kan ik zeker bij horen.
Mijn grootste hobby is rond fladderen. Ik word het liefst niet geknipt, want dan kom ik minder ver. Ik zal het in elk geval blijven proberen. Op de tweede plek van hobby’s komt zeker wel het knagen aan kurk en andere materialen. Heerlijk om zo even mijn snavel te scherpen aan alles in mijn kooi. Mijn speelgoed laat ik vaak links liggen. Tenzij ik eraan kan knagen, dan zoek ik het zeker op.

Ik sta hier bekend als een heel vrolijke vogel. Ik ben helaas wel wat eenkennig en dat maakt dat ik op zoek ben naar een forever home. Ik hou gewoon enorm van 1 huisgenoot. Dan ben ik ook echt de dikste vrienden en heel tam. Ik zal je ook graag opzoek als ik mijn ronde door het huis maak. Ik heb een echte voorkeur voor vrouwen. Daar ben ik dan toch ook een heer voor. Mijn volgende eigenaar moet dan ook echt een vrouw zijn. Voor anderen kan ik minder lief zijn, maar soms mogen ze me door de tralies heen zeker wel aaien.

Ik ben bekend met andere dieren, zoals honden, katten en andere vogels. Dit gaat goed, maar ik blijf wel uit hun buurt en hoop dat ze ook uit mijn buurt blijven. Stiekem hoop ik dat er iemand is die het geduld heeft om me te laten wennen aan een vogelvriendje want dat lijkt me wel heel fijn. Dit zal zeker tijd nodig hebben.
Eten doe ik heel graag! Het liefst eet ik zaadjes, fruit, sommige groentes, zoals sperziebonen zowel koud als warm. Pallets vind ik dan weer niet zo lekker, maar wie weet ga ik dit ook wel eten als je geduld met me hebt. Heerlijk is het ook om de fruit cupjes leeg te peuzelen of wat gedroogd fruit. Bedelen is ook een sterke eigenschap van mij. Ik eet namelijk graag een hapje met je mee.

Ik ben op zoek naar jou! En ik hoop dat je mijn vertrouwen met wat extra geduld weet te winnen. Dan zullen we zeker beste vrienden worden.
Ik ben gesext, getest op Chlamydia en mag verhuizen vanuit Sint Pancras met kooi en mijn spulletjes voor een vergoeding van 150,-.

Als je Co een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar hij komt te wonen.
*Je moet kennis en ervaring hebben met papegaaien en het liefst al ervaring hebben met de Bonte Boer.
* Hij leeft graag veel buiten zijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een (digitaal) huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, klik dan hier voor het adoptieformulier.   .
(vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in)

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden

Informatie over de vogel:

  • DNA getest / sext
  • Stapt op
  • Hand tam
  • Heeft veel tijd buiten de kooi nodig
  • Komt met kooi

Kan goed samen leven met:

  • Andere dieren

Plaats

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier