Coco (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Hallo ik ben rescue Coco, een panama geelvoorhoofd amazone van 28 jaar oud (volgens mijn ring). Het zou kunnen dat ik veel ouder ben, want ik heb geen gesloten ring. Het lijkt er wel op dat ik al oud ben. Ik ben namelijk erg stijf, slaap relatief veel, ik beweeg moeizaam en heb ook wat wondjes onder mijn pootjes die nu dagelijks ingesmeerd worden. Ik zal ook een kooi en speelboom moeten krijgen die echt op mij is afgestemd. Alles moet gemakkelijk te bereiken zijn, geen rare vormen en dikkere takken. Een senioren verblijf zeg maar, zodat ik me goed kan verplaatsen. Ik wil inmiddels soms wel opstappen, maar soms besluit ik dat niet te doen. Je moet dan echt niet bang zijn om gebeten te worden, want dat gaat je wel regelmatig overkomen als je met mij om gaat. Ik ben namelijk nog niet alles gewend. Al kan ik ook heel vriendelijk zijn hoor! Al moet ik wel écht een klik met je hebben. Is die er niet, dan word het nooit wat. Is die er wel, nou dan maken we een goede kans! Qua voeding moet ik ook nog leren en alles moet een beetje rustig overgezet en opgebouwd worden, maar ik ben al goed op weg! Wat heel belangrijk is, is dat ik echt helemaal weg ben van andere amazones! Ik vind ze geweldig! Andere soorten interesseren mij niks. Ik wil dus wel echt een amazone in mijn nieuwe thuisje.

Ik ben getest, gesekst en gewiekt. Ik woon momenteel in Breda en mag verhuizen voor een vergoeding van €150,- en heb nu nog geen inboedel.
Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en al een amazone in bezit hebben.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom. Wel aangepast op mij, zoals in de tekst staat.
*Bij voorkeur een andere vogel (amazone!) in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Wie geeft mij mijn blijvende vogelwaardig thuis?

Groetjes van Coco