COCO (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Hallo! Ik ben Coco! Ik ben een knappe geelwang amazone van acht jaartjes oud en leef nu een jaartje bij mijn huidige baasje. Helaas word mijn baasje ziek van mij en zoek ik dus een nieuw plekje. Ik woon in hetzelfde huis als Max en dat vind ik wel gezellig, dus ik wil ook graag dat er een vogel is op mijn nieuwe plekje en natuurlijk mag dat ook Max zijn. Ik weet niet of ik echt wil samen wonen met een andere vogel, maar een LAT relatie lijkt mij ook al erg gezellig! Ik zoek een plekje waar ik vaak lekker op mijn boom kan en veel aandacht krijg. Als ik veel alleen ben en niet uit mijn kooi mag, wil ik wel eens gaan “blaffen”. Maar het is niet moeilijk om mij aandacht te geven hoor! Ik vind namelijk heel veel mensen leuk en ik stap gewoon op je arm. Een stok stap ik liever niet op, dat vind ik wat spannend.
Ik ben niet gewiekt, maar ik kan ook niet vliegen, ik daal af naar de grond. Ik ben ook niet getest of gesekst. Ik woon op dit moment in Maarssen en mag verhuizen met inboedel (kooi+boom) voor een vergoeding van €200,-.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over amazone papegaaien mocht je hier nog niets van weten.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi en lekker bij je zitten of op een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com met daar in zoveel mogelijk over jezelf en je huidige (gezins) situatie en waarom jij denkt goed voor mij te kunnen zorgen.

Dus wie ziet het zitten mijn nieuwe kamergenoot te worden?

Groetjes,

Coco