COCO & BIBI (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hallo wij zijn Coco en Baby 2 prachtige pyrhurra’s van 4 jaar oud. Baby heeft hiervoor 1 baasje gehad en ik al 2 voordat we door HfW aan elkaar gekoppeld werden. De Dame waar we woonde die kon niet omgaan met het gedrag van Baby, die was nl al maanden aan het broeden en mijn snavel was ooit beschadigd waardoor deze scheef is gaan groeien dus HfW heeft ons opgehaald, laten testen en mijn snavel bij laten slijpen en ons naar een opvang adres gebracht.

Vanaf het moment dat we in de opvang adres zijn gekomen hebben we geen interesse meer in broeden en dat is nu al iets van een half jaar geleden, we zijn bezig met de omgeving en leren graag en zijn zeer nieuwsgierig. Baby is de baas van de 2 en staat ook vaak voorop, Coco is een timide mannetje maar als er wat te verdedigen valt dan durft hij wel. Ze houden van knuffelen en praten beide en wij zijn tam maar moeten soms wel even wennen.
Ze staan op dit moment in de opvang bij een dame die helemaal verliefd op hun is maar ze niet veilig kan behouden bij haar grotere papegaaien. 

Wij zijn getest en gesext en gaan weg voor een vergoeding van 150E en wonen momenteel in Almere.
Wij hebben een kooi maar en een mooie speelboom en uitzet die met ons mee gaat.

Belangrijk is dat je weet hoe je met ons om moet gaan, wij zijn pyrrhura’s en dus niet zoals iedereen denkt beginners vogels, een flinke doses ervaring met pyrhurra’s en hun gedrag is noodzakelijk.

Natuurlijk zijn er nog meer eisen waar je aan moet voldoen:
* Niet roken in dezelfde ruimte als wij wij komen te wonen
* Wij willen graag veel los zitten, dus iemand die niet al te veel van huis weg is zou fijn zijn.
* Wij mogen NOOIT gescheiden worden
* Wij houden van regelmaat, gaan graag op tijd slapen onder onze deken om een goed aantal slaap uren te behalen.
* Coco zijn snavel moet 1 x in de 4-6 weken bijgeslepen worden door een vogelarts met een dremmel.

Denk jij dat je de juiste kandidaat bent, de verantwoordelijkheid kan nemen dat wij nog heeeeel veel jaar bij je kunnen zijn en dat je ons een mooi en gelukkig leven kan bieden stuur dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com met daarin zoveel mogelijk over jezelf en waarom jij denkt dat wij bij jou heel gelukkig zullen zijn

Groetjes van Coco en Baby