Crocky (Rescue)

Posted 6 jaar ago

Over

Crocky is na opname van zijn vrouwtje 1,5 week alleen in haar woning gebleven, de kinderen kwamen wel voor hem zorgen en wouden dan ook het beste voor hem. Nadat hij als gratis ophalen op MP stond hebben wij met ze kunnen praten en vonden ze HfW een goede optie voor Crocky.

Lieve Jacqueline Van Kessel die nu voor de 3e x al vogels voor Hope for Wings opvangt…waarvoor wij haar heel dankbaar zijn, is samen met haar dochter Crocky vanmorgen 9-2-2018 op gaan halen. Crocky is nog erg bang en laat dan ook flink van zich horen.

Jammer genoeg heeft Crocky al 25 jaar in de kooi gezeten, 25 jaar is hij al bij die dame en toen ze hem kreeg was hij al geen baby meer dus Croky is ouder dan 25 jaar! Een vogeltje op leeftijd dus!

Hier gaan wij natuurlijk verandering in brengen, hij word dinsdag getest en goed nagekeken door Carreen en zal daarna herplaatst worden naar een plek waar hij ook andere vogels om zich heen zal hebben en ook uit de kooi kan (dat worden iig 2 eisen!). Dan zullen we ook het geslacht laten testen….aangezien dat ook nog een vraag is.

25 jaar in de kooi! kippenvel…. maar gelukkig hebben toch zijn baasjes ons de kans gegeven om hier verandering in te brengen. Welkom onder de vleugels van Hope for Wings Crocky vanaf hier gaan wij zorgen dat jouw leven alsmaar beter word. <3

Jacqueline Van Kessel bedankt!!
Update over Croky volgt!