DJ & KIWI (niet via HFW)

Posted 10 maanden ago

Over

Hallo, DJ en Kiwi hier!

Voor de echte liefhebbers en kenners, 2 zeer knappe en energieke Roestkop Caiques, DJ is een man en Kiwi is een mooie dame van 3 jaar jong. Vanwege gezondheidsproblemen van de huidige eigenaren zijn DJ en Kiwi met spoed op zoek naar een forever home.

Voor de huidige eigenaar en bekende mensen die zeer regelmatig over de vloerr komen zijn DJ en Kiwi handtam. Op vreemden zullen zij indruk willen maken en schromen niet om dan de vinger te proeven. Tijd en geduld om DJ en Kiwi te laten wennen is noodzakelijk.

DJ en Kiwi houden erg van spelen. Favoriet zijn houten speelgoed om te slopen en plastic speelgoed om gewoon gek mee te doen. DJ en Kiwi gaan graag op ontdekkingstocht en willen alles met hun snavel voelen en proeven. Als jij gaat schoonmaken ondersteunen DJ en Kiwi je bewegingen graag met een fluitje.

Kiwi is de alfa, waarbij DJ soms haar grens op zoekt, ze zijn het niet, maar gedragen zich als echte broer en zus. Beiden zijn slim en vindingrijk en spelen ook graag met elkaar, op zijn tijd gaat dit er ruig aan toe. Kiwi zit graag bij je en is een echte kroelkip, DJ kroelt liever met een natte vaatdoek of je t-shirt. DJ en Kiwi zijn geen vliegers, wel klimmen zij graag en veel.

Het dieet van DJ en Kiwi bestaat uit en zadenmix met een extra nootje daarbij. In de avond eten zij mee met het gezin, zoals een stukje kip, groente of een eitje. Ook kunnen zij erg genieten van een stukje fruit en traktatie is een pijnboompitje als beloning.

Wij zijn niet getest, wel gesext.

Verhuizen doen DJ en Kiwi vanuit Amersfoort met onze kooi en toebehoren voor een vergoeding van € 350,00.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn

Een huisbezoek maakt deel uit van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je DJ en Kiwi een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.