DJ (Niet via HfW)

Posted 12 maanden ago

Over

Hallo allemaal, ik ben DJ, een stoere man en kijk mij eens prachtige kleuren hebben!! Ik ben een Lori van de Blauwe Bergen. Eigenlijk weet niemand hoe oud ik ben, en ik moet eerlijk zeggen dat ik de tel ook een beetje ben kwijt geraakt.

Kijk mij eens mooi zijn, dit zijn dan ook mijn favoriete kleuren!! Ik ben een reuze leuke Lori, al zeg ik het zelf. Ik ben handtam en als ik je lief vind kom ik natuurlijk bij je zitten. Soms zal ik je een beetje plagen. Als ik niet wil opstappen en je kijkt even niet, vlieg ik naar je schouder en roep dan heel hard MAMMAAA. Grappig toch?

Ik speel heel graag met kranten, maar als deze even niet voorradig zijn, doe ik net alsof en maak ik het geluid van een scheurende krant. Zo kan ik dan ook reuze leuk spelen. Met houten kralen maak je me ook echt heel blij.

Voor een badje met water kan je me altijd wakker maken, ik hou van een plons nemen, en voor ik het weet is alles om me heen dan ook nat geworden. Daar moet ik dan erg hard om lachen en dat laat ik horen ook. Ik hou er sowieso wel van om hardop te lachen en maak mijn huidige baasjes dan ook veel aan het lachen. Soms doe ik de mobiele telefoon na en hoop dan dat zij hem gaan zoeken om op te nemen.

Ik eet erg graag loripap, maar lust ook papegaaienvoer. Groente eet ik niet zoveel, maar dat ben ik ook niet gewend. Wel lust ik graag komkommer en druifjes. Als ik iets lekker vind, zeg ik ook dat ook. Dan roep ik: “Lekkerrr”.

Ik heb wat pech gehad en heb daardoor al verschillende huisjes gehad. Ik weet eigenlijk ook niet helemaal zeker of ik wel met andere vogels kan, in elk geval zijn de vogels waar ik nu bij woon niet erg van mij gecharmeerd. Dat is wel heel jammer want eigenlijk ben ik echt een hele leuke, lieve en vooral grappige huisgenoot. Heb ik “mooie” al genoemd, want kijk nog maar eens hoe mooi mijn kleuren zijn.

Ik zoek een nieuw huisje omdat mijn huidige baasje meer vogels heeft die steeds van mij schrikken.

Verhuizen doe ik vanuit Zwaag zonder kooi voor een vergoeding van 100,-

Ik ben niet getest, wel gesext.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen door:

* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet verstand hebben van papegaaien en je ingelezen hebben in de Lori van de Blauwe Bergen.
* Ik leef graag buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:
* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.