Erik (herplaatsing ingetrokken)

Posted 6 jaar ago

Over

Hallo lieve papegaaien vrienden!
Mijn naam is Erik en ik ben een vitale grijze roodstaart van ongeveer 40 jaar ten minste dat is wat men zegt, ja echt je ziet het niet he want ik zie er nog zo knap uit!
IK woonde vroeger ooit bij mensen en die gingen naar een ouwe mensen huis en hebben mij mee genomen waar hun vervolgens mij hebben verlaten om te gaan hemelen, de mensen van het huis hebben besloten om mij daar op een gesloten afdeling te laten wonen….al die jaren kon ik niet uit mijn veel te kleine huisje dus dat was niet fijn.
Toen op een dag kwam er een lieve dame die het allemaal wel zielig vond en zag dat ik niet op mijn plekje zat en dat ik hunkerde naar vrijheid en liefde en zij heeft mij daar weg gehaald, zoveel jaren in gevangenschap en zij heeft mij de vrijheid gegeven en een heel mooi groot huis voor mij gekocht waarvan gewoon de deur openging, wat een wereld ging er voor mij open!!!

Ik heb best veel mee gemaakt, ben gepest door mensen die zich raar gedroegen en heb zelfs een brand mee gemaakt. Ook heb ik daar in dat tehuis ook een schimmel gehad in mijn neus en die heeft mijn ene neusgat een beetje opgerekt…..niet erg hoor want die schimmel daar heb ik al heel veel jaren geen last meer van, ik doe het goed alleen zie ik er net even wat anders uit….speciaal noemt mijn vrouwtje het ook wel.
En ja ik dacht omdat ik speciaal ben moeten mijn kleren natuurlijk ook speciaal zijn dus zo nu en dan reorganiseer ik mijn veertjes, precies zoals ik het leuk vind met een een leuk nieuw ontwerpje, tja ik wil nou eenmaal apart zijn!

Nu heb ik het heel goed hoor bij mijn vrouwtje alleen vind zij dat ik meer kan krijgen dan dat zij mij kan bieden. Ze werkt iedere dag en ze weet dat ik haar dan vreselijk mis en ze hoopt dan ook dat er iemand is die mij meer aandacht kan geven want ik hunker daar best wel om en ook wat andere vogelvriendjes om mij heen….40 jaar alleen is natuurlijk best wel lang.
En jij moet natuurlijk wel weten hoe je met mij om moet gaan want heel soms kan ik ook gewoon een Benidorm basterd zijn en flink opstandig bezig zijn hihihi sorry hoor maar ik vind het zo leuk dus daar moet je mij af en toe wel even kunnen terug fluiten! Ik ben wel handtam.

Denk jij dat jij mijn laatste jaren (ach wie weet misschien haal ik de 60 wel!!) nog mooier kan maken dan de jaren die ik nu bij mijn vrouwtje heb gehad…..nou dan kunnen wij wel even praten.
Als ik verhuis dan gaat mijn hele grote kamer mee want daar ben ik erg een gehecht en ik mag weg tegen een vergoeding van 150E.
Oh ja ik ben niet getest en niet gesext en woon momenteel in Maarssenbroek.

(Oh ja ik zit echt al heel goed hoor ben geliefd en mijn vrouwtje is echt een topper dus ik moet er echt wel goed op voor uit gaan!…..een leuke speelboom of zo met vriendjes er op, heel veel kriebels en ik wil ook graag de cullinaire wereld ontdekken…als ik dan toch leuke ideeen op mag noemen.)
Ik ben dan ook zeer benieuwd wat je mij te bieden hebt en hoe jouw huidige situatie is, dus stuur je motivatie in een mail naar hopeforwings@hotmail.com daar heb ik personeel die deze mail eens goed na gaat lezen en verder communiceert met mij en mijn vrouwtje.
Een grijze:-) groet van Erik