FLASH (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hoi ik ben Flash, een halsbandparkiet van 7 maanden oud. Mijn huidige baasje heeft niet genoeg tijd meer voor mij, dus zoek ik een baasje die wel veel tijd voor mij heeft. Ik ben semi tam en met meer aandacht word ik zeker tam. Ik hou van aandacht.

Ik ben niet getest of gesekst, wel gewiekt. Ik woon momenteel in Rotterdam en mag verhuizen voor een vergoeding van €100 met mijn inboedel.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com . Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Een snel kusje van Flash