Flora & Baby (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Ik ben Flora een Venezuele Amazone dame of heer (dat is nl niet bekend) op leeftijd, ik heb nl minimaal de leeftijd van 47+.
Ik ben over al die jaren in dezelfde familie gebleven maar heb verschillende huizen gehad, opa’s en tantes etc….
Als laatst ben ik ongeveer 1,5 jaar bij het laatste gezin van de familie terecht gekomen waar ik tevens een heel klein vriendje kreeg, zijn naam is Baby, Baby is een hele dappere grasparkiet van 5 jaar en mijn grootste maatje….waar ik ga is Baby ook, ik kan niet vliegen door een vergroeiing aan mijn vleugels maar Baby wel en die vliegt mij dan ook overal achterna als je mij verplaatst.
Baby is Tam en vind iedereen lief, ik zelf stap op een stok maar ben wat vervreemd van handen dus heb even wat tijd nodig om weer te wennen.
Wij gaan alleen maar samen naar een nieuw huisje, en omdat we al zo een bijzonder paar zijn wat je niet zo snel zal tegen komen hebben wij wel wat wensen.
Er mogen niet te veel andere grote vogels in huis zijn, aangezien ik natuurlijk wel de veiligheid mijn hele kleine vriendje moet kunnen waarborgen. Of kom met een goed doordacht plan! Maar aangezien IK wel een grote vogel ben moet je wel wat ervaring hebben hoe je met mij om moet gaan maar natuurlijk ook met mijn kleine vriendje!
Er mogen geen katten of honden aanwezig zijn en natuurlijk dit allemaal om mijn kleine vriendje weer te beschermen.

Wij zijn vrije vogels en zijn eigenlijk helemaal geen kooi gewent wij woonden samen op 1 stok…..dit was natuurlijk ook niet ideaal, onze leef wereld werd daardoor erg klein, dus een kooi om te slapen is prima, daar zitten we nu ook tijdelijk samen in en dat gaat best maar overdag zouden wij wel heerlijk uit onze kooi willen en op bv een speelboom willen zitten.
De vergoeding voor ons bedraagt 100E, wij hebben geen huisraad of andere spullen die met ons mee gaan, wij hebben alleen elkaar! Wij zijn niet getest, en nog 1 maal voor de duidelijkheid…wij mogen NOOIT gescheiden worden! Momenteel wonen wij in Krommenie.

Flora en Baby zijn herplaatst, en eigenlijk ook weer niet, ze blijven nu zitten op de plek waar ze in eerste instantie zijn opgevangen en dus nu al een tijdje zitten, bij goede vrienden van de stichting Peter en zijn vrouw Guda. Ze zijn zo gewent geraakt aan dit duo en voor ze gevallen en zouden ze niet meer weg willen doen, Dus wij zijn blij dat ze kunnen blijven zitten waar ze al een tijdje gelukkig verblijven. Gefeliciteerd met deze mooie beslissing!