GABBER & SPEEDY (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hallo mensen, wij zijn Gabber en Speedy de pyrrhura’s! Wij zijn 2 jaar oud en moeten verhuizen wegens gezondheidsredenen. Daarom is het fijn als wij snel een goed plekje kunnen vinden.

We zijn tam, niet getest, niet gewiekt en wij zijn een man en pop. Wij wonen momenteel in Rotterdam en mogen verhuizen voor een vergoeding van €100,- zonder inboedel.

Hier zijn wat eisen als je ons in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi. We komen graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.

Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp onze namen en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij ons kunt bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Groetjes van Gabber en Speedy