Ike & Tina 11-2019 (Rescue)

Posted 4 jaar ago

Over

Dit zijn Ike de BB & Tina de Grasparkiet een uitzonderlijk setje.
Ike & Tina moesten weg omdat een oudere meneer in een aanleunwoning woonde en er geen plek was….soort van handelaar op weg naar pensioen. Vogeltjes hadden ook geen namen die verzon hij ter plekke dus we hebben er iets moois van gemaakt.
Tina zat samen met een ander parkietje die is overleden en toen dacht Tina dat Ike de perfecte nieuwe vriend zou zijn en is bij hem ingetrokken. Ike heeft respect voor Tina!
Vrijdag worden ze getest en dan worden ze herplaatst.
Tina is een pittige dame en Ike is zo ver we kunnen merken een vriendelijke vogel en stapt zo op.\Zo ver we kunnen oordelen is het maar goed dat ze daar weg zijn en zijn er van overtuigt dat meneer maar beter ook geen vogels meer kan houden aangezien hij de verzorging niet aan kan.
Ooit hadden wij een Amazone met een grasparkiet bij Hope for Wings dus dit is wel een soort van Dejavu van vreemde koppels.
Word vervolgd, welkom Ike & Tina ❤️

Na een tijdje werd toch duidelijk dat dit een geforceerde relatie was en beide niet gelukkig waren dus Ike is herplaatst naar een super goed huisje en Tina ook, Tina heeft meerdere parkieten vriendjes.

Het gaat jullie goed kleintjes!