Jaap & Channel 9-2019 (Rescue)

Posted 4 jaar ago

Over

Zojuist heeft Yolande Heeringa-Korver Jaap & Channel opgehaald. Een meneer had ze opgevangen maar ze hebben medische zorg nodig en dat kon de meneer ze niet bieden, hij had er het geld niet voor.
Jaap heeft een grote bult onder bij de poten, deze bult is ok stuk en bloed. Channel heeft ook een bult onderop zitten. Ze zijn nu gelijk onderweg naar Rob dus een echte goede diagnose en behandelingsplan volgt.
Bedankt Lieve Yolande Heeringa-Korver dat je ondanks je conditie en je weinig tijd toch het halve land door crost om deze vogels op een goede plek te krijgen. xxx
Updates volgen
Zie hieronder in de reacties…met beide gaat het niet zo goed ze hebben een operatie nodig….alle wensjes, kaarsjes, hoopjes en gebedjes zijn welkom!

Ze zijn de operaties goed doorgekomen….maar het blijft nog steeds duimen want alles moet nu weer goed op gang gooien, we zijn nog niet uit de gevaren zone.
Maar ppfff voor nu even een opluchting!
Maar zoals jullie kunnen lezen had dit niet veel langer moeten duren. Zo fijn dat ze onder onze vleugels zijn!

Jaap en Channel verblijven na de operatie bij Hyke, de tante van Hope for Wings, daar zijn ze in goede handen, Hyke is ook Paraveterinair bij Rob van Zon onze Vogelarts. Chanel begon vanmorgen met donkere ontlasting maar dat werd gelukkig vanmiddag een stuk beter.
Jaap had last, dat kon je zien, hing met zijn snavel in de tralies en bleef persen, je kan het zien aan de oogjes dat het echt vervelend moet zijn geweest…gelukkig net na mijn telefoontje met Hyke kon hij tot onze grote opluchting zijn ontlasting lossen. Het buikje was erg opgezet en er zit een flinke bloeduitstorting. Maar de opluchting straalde er dan ook gelijk van af. Dus voor nu even weer een klein stapje verder. Nu moet alles normaal blijven werken.
De prachtige Channel heeft geloven wij een vaste camera pose….de prachtige meid!
Kom op kanjers nog even goed doorzetten. Tante Hyke is bij jullie dus moet gewoon goed komen.

Gelukkig is het helemaal goed gekomen met ze en is Jacky (want het was geen Jaap) Herplaatst naar een goed huisje en heeft het prima naar haar zin. De bange Channel is nog een flinke tijd bij ons in het Half Way House gebleven en is pas geleden ook geadopteerd waar ze het nu echt super naar haar zin heeft en van de bange Channel is uitgegroeid naar een echte tamme knuffelkont!
Het gaat jullie goed knappe dames!