Jacco (2)

Posted 1 week agoGrijze Roodstaart

Leeftijd: 29
Geslacht: Man
Size: Groot

Over

Goedendag mensenvrienden

Ik ben Jacco en ben 29 jaar oud. Ik ben een man, en een gezellige man kan ik verklappen.

Het liefst ben ik de hele dag uit mijn kooi. Heerlijk klimmen of lekker over de grond scharrelen. Daar kan ik me goed mee vermaken. Als ik rondloop, vind ik het niet prettig om opgepakt te worden. Als ik er zin in heb, zal ik zelf bij je opstappen. Mocht ik een doos tegenkomen op mijn scharreltocht, neem ik die graag onder handen. Versnipperen is echt een hobby van me. Zeker als je er dan iets lekkers in hebt verstopt. Daar kan ik dan naar op zoek. Ook hout sloopt lekker trouwens.

Fluiten kan ik als de beste. Ik ken veel bekende deuntjes, maar gooi daar mijn eigen variant overheen. Klinkt als de beste, al zeg ik het zelf. Ook kan ik goed praten. Ik leer ook makkelijk nieuwe woorden aan. Het leukste is nog om de huisgeluiden na te doen. Bv de Playstation of een piepende deur. Als je iets lekkers voor me hebt, kan ik enorm leuk dansen. Zo laat ik je ook zien dat ik lekkere trek heb.

Eten doe ik graag! Op dit moment krijg ik pellets en gemengde zaden. Chop vind ik niet lekker. Stukken fruit en groente die ik zelf vast kan houden, ben ik altijd voor te porren. Dat heb ik de laatste jaren echt leren eten. Vooral appel is dan favoriet

Ik ben gesext, niet getest en netjes in het bezin van mijn Cites papieren. Ik mag verhuizen vanuit Nuth in Zuid Limburg voor 200,- incl mijn kooi en spulletjes.

Als je Jacco een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar hij komt te wonen.

*Je moet kennis en ervaring hebben met papegaaien en het liefst al ervaring hebben met Grijze roodstaarten

* Hij leeft graag veel buiten zijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een (digitaal) huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, klik dan hier voor het adoptieformulier. (vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in)

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden

Informatie over de vogel:

  • Stapt op
  • Hand tam
  • Kan als enige vogel
  • Heeft veel tijd buiten de kooi nodig
  • Komt met kooi

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier