Jacco & York (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Jacco de grijze roodstaart van 5 jaar en York de Blauwvoorhoofd Amazone van 16 jaar. Beide zijn het dikke vriendjes en ze mogen dan ook niet gescheiden worden, dat is een HARDE eis, nu niet en in de toekomst ook niet! Ze zijn beide niet getest en gesesxt, ze zijn wel geringd. Ze leven nu op zaadmengsel maar kregen tot voor kort wel groente en fruit. Hun baasje is aardig op leeftijd en kan het lichamelijk en geestelijk niet meer zo goed aan om voor deze vogels te zorgen maar ze (eigenaar en dochter) willen absoluut niet dat ze naar de eerste de beste, handelaren of kwekers gaan dat is de reden waarom ze naar ons toe zijn gekomen.

Ben jij de persoon die deze lieverds een mooie vrije vogel toekomst kan geven waar ze veel aandacht krijgen en heerlijk buiten hun kooi op een mooie speelboom mogen leven? (Ze leven nu op een kooi op een beperkte speel/leefruimte, deze leef ruimte moet absoluut groter worden.) Ook hebben ze de juiste verzorging nodig, zo nu en dan een douche en goed gezond eten. Deze knapperds wonen momenteel in Amersfoort Voor beide vogels en hun huidige kooi (kan zelfs nog 1 kooi bij) word een vergoeding gevraagd van 250E, dit bedrag is niet onderhandelbaar.

Jacco en York zijn herplaatst bij Natascha en Erik en hun Edel en amazone. Ze hebben ruime ervaring met papegaaien en gaan dan ook flink met hun aan de slag om wat gedragsproblemen aan te pakken, zover gaat het prima en maken ze kleine stapjes, wij hebben er de volste vertrouwen in dat ze daar met de kortste keren helemaal op hun plek zullen gaan zitten. Gefeliciteerd met jullie nieuwe vogelkinders!