Jacco (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Dit is Jacco, Jacco is een grijze roodstaart en hij zou ongeveer 8 jaar zijn (is ook gesext en de uitslag hiervan zal ook deze week bekend zijn) Wij hebben Jacco in Belgie weg gekocht en hij had toen een schimmel infectie. Hij is daar voor onder behandeling (nog ongeveer 3 weken antibiotica) en verder gaat het heel erg goed met hem nu, hij ademt weer goed. Hij is gisteren opnieuw bij de arts geweest en deze vond Jacco erg voor uit gaan en hij was zelfs aangekomen. Ook is Jacco gisteren getest op alle belangrijke ziektes en geslacht, de uitslag daar van zal eind van de week en begin volgende week binnen zijn. Dus wij zoeken nu (onder voorbehoud van goede testuitslagen) een goed liefdevol huisje waar Jacco tot zijn/jullie oude dag mag blijven en de juiste zorg en liefde mag krijgen die hij zo hard nodig heeft.
Jacco is een vrolijke vogel en babbelt en fluit lekker. Ook is hij heel vriendelijk en lief, houd van kroelen en lekker bij je hangen het is echt een schatje.
Jacco is herplaatst bij Karin, een hele lieve dame die al ervaring heeft met grijze roodstaarten, Jacco gaat een mooi en goed leven tegemoet met veel liefde en aandacht, deze dame zal Jacco alles geven wat zij nodig heeft! Jacco zal altijd een speciaal plekje in ons hart houden!

Update: Jacco is zondag 20 maart 2016 in de armen van Karin overleden, wij zijn blij dat Jacco heeft kunnen voelen dat hij echt geliefd was, we hadden dat hem alleen veel langer gegund dan een paar maanden. Jacco we zullen je nooit vergeten en Karin….bedankt voor de goede zorgen.