Jacky (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Jacky is een Bonte boertje bewezen pop van ongeveer 5 jaar. Door verdrietige omstandigheden kan Jacky niet bij haar vrouwtje blijven en daarom word er een ander liefdevol huisje gezocht.
Jacky kan slecht met andere Bonte broertjes dus hoeft niet perse met andere vogels geplaatst te worden maar moet zeker wel bij iemand met BB ervaring terecht komen. Jacky is een kleine pittige tante die als ze je lief vind een ongelooflijke vrijdoos is. Zij is niet getest en woont momenteel in Woubrugge.

Jacky is gewent aan Nutriburd pellets en gaat weg met haar mooie grote kubus kooi en een transport kooi voor een vergoeding van 100E
Ja Jacky moet echt naar een ander huisje maar zit niet op de schopstoel, aangezien vrouwtje er heel veel verdriet van heeft nemen we de tijd om de juiste kandidaat te vinden, de kandidaat waar zij een goed gevoel bij bij heeft met hulp van Hope for Wings.

Jacky is een vrije papegaai dus is het de bedoeling dat ze veel uit zijn kooi zal zijn en ook een speelboom heeft ter verrijking van haar leef terrein. Dit zijn harde eisen.

Jacky is samen met haar zusje Sweety en grote broer Melly herplaatst bij 2 hele lieve mensen, ze hebben zelf al papegaaien en alles draait bij hun om de vogels. Ze gaan een mooi vrij leven tegemoet en jacky is al helemaal verliefd op haar en melly op hem…Sweety houd van iedereen! Veel geluk en liefde toegewenst met deze aanvulling op jullie mooie gezin!