JAGO & JASMIN (herplaatsing ingetrokken)

Posted 7 jaar ago

Over

Hey daar, wij zijn Jago en Jasmin! Een knap lori van de blauwe bergen koppel van 8 jaar oud. Wij zijn destijds aangeschaft bij Dennis, maar gelukkig hebben wij nog nooit symptomen gehad ofzo. Ik, Jago, ben gaan plukken omdat er een tijdje stress voor mij in huis was, toen er een extra persoon woonde. Ik heb uiteindelijk besloten deze look te houden, de dierenarts kon mij niet overtuigen mijn vorige look weer terug te nemen. Wij zoeken een nieuw huisje, omdat ons baasje helaas niet genoeg tijd meer heeft voor ons.
Wij zijn niet getest, gesekst of gewiekt. Maar we zijn wel een echt koppel hoor! We wonen nu in Bussum en mogen verhuizen voor een vergoeding van €150,- met onze kooi en inrichting.

Hier zijn wat eisen als je ons in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over lori’s mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré. Weet dat lori’s geen vast voedsel mogen, alleen pap en dus altijd dunne ontlasting zullen hebben die ze best ver weg kunnen schieten.
* Wij zijn tamme vogels en het liefst zo veel mogelijk uit onze kooi. We komen graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
Als je denk dat jij ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com). Gebruik als email onderwerp onze namen en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij ons kunt bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.
Waar mogen wij de clowntjes uithangen?
Groetjes van Jago en Jasmin.