Jamie

Posted 4 weken agoBonte Boer

Leeftijd: 7 jaar
Geslacht: Onbekend
Size: Middel

Over

Hallo daar!

Jamie hier, een 7 jarige Bonte Boer en ze denken dat ik een dame ben!
Op zoek naar een fijn nieuw huisje zonder jonge kinderen.
Zo’n anderhalf jaar geleden ben ik bij mijn huidige vrouwtje komen wonen omdat mijn vorige eigenaar te weinig tijd voor mij had en ik eenzaam was. Daardoor was ik gaan plukken. Inmiddels heb ik mijn veren allemaal weer terug en pluk ik ook niet meer! Dit door meer aandacht die ik nu krijg. Echter doordat ik de de kinderen in huis niet zo fijn vindt en ze bijt verblijf ik nu weer wat vaker in de kooi en mijn vrouwtje wil beter voor mij.

Na de gewenperiode had ik al snel het vertrouwen in mijn vrouwtje en kwam ik ook graag bij haar zitten en kroelen. Graag zit ik op je schouder of bv op de leuning van de bank. Als ik gekroeld wil worden dan leg ik mijn pootje in mijn nek en ga mezelf kroelen en zeg dan ook ‘kroelen’ om aan te geven dat je me mag kroelen, graag zelfs :-). Als ik er klaar mee ben ga ik zelf weg of pak ik voorzichtig je vinger om aan te geven dat het genoeg is.
Tijdens mijn hormonale periode (in de lente) verkies ik echter de man des huizes boven mijn vrouwtje en dan wil ik nog wel eens mijn vrouwtje bijten… dus even iets om rekening mee te houden.

Ook ben ik een echte sloper, voornamelijk hout ben ik gek op om te slopen. Je moet me dus wel in de gaten houden als ik los ben want ook spullen die niet mijn speelgoed zijn zie ik als sloop kandidaat…hihihi
In mijn kooi hangt een schommeltouw waar ik ook heel hard op schommel…en ook met speeltjes in mijn kooi kan ik me goed vermaken.
Als ik graag uit mijn kooi wil dat zeg ik: kom maar! Verder zeg ik oa hallo! en maak ik gezellige kletsgeluiden maar dat is voor mijn vrouwtje onverstaanbaar.
Ook heb ik aardig wat geluidjes die ik maak zoals fjuutfieuw fluiten, het geluid van klakken met je tong en zo nog een aantal andere geluiden.
In de kooi vermaakt ze zich prima en als ze het zat is zegt ze:”kom maar!”
Haar manier om te laten weten dat ze er graag uit wil.
Ze doet veel geluiden na. De bekende “fjuutfieuw”, het geluid van klakken met je tong en een paar andere geluidjes doet ze na.

Ze zegt: kom maar, kroelen, hallo heel duidelijk en ze maakt een soort geluid alsof ze zit te kletsen, maar dat is onverstaanbaar.

Mijn dieet bestaat uit een zadenmix aangevuld met gedroogd fruit en noten. Verse appel vind ik erg lekker. Ook een stukje wortel lust ik graag.

Verhuizen doe ik met mijn kooi en toebehoren vanuit Spijkenisse voor een vergoeding van € 100,00.
Ik ben niet gesext en niet getest op overdraagbare ziektes.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Genoeg rust, liefde en aandacht voor mij.
* Geen kleine kinderen aanwezig

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, klik dan hier voor het adoptieformulier.
(vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in)

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden

Informatie over de vogel:

  • Stapt op
  • Hand tam
  • Heeft veel tijd buiten de kooi nodig
  • Komt met kooi

Plaats

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier