Japie (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Japie is een grijze roodstaart van ongeveer 4 jaar hij is vanaf het begin van dit jaar bij zijn huidige baasjes, hij is via Marktplaats gekocht. Japie trekt erg naar de dame in huis maar die is heel veel weg en heeft eigenlijk te weinig tijd voor hem/haar.

Japie is niet getest en niet gesext, zijn kooi gaat met hem mee en desgewenst is er ook nog een speelboom in aanbouw.De vergoeding voor Japie is 300E.

Hij kan al lekker kletsen en de nodige computer en telefoon geluidjes na doen. Inclusief een vallende bom.
Het is een zoete kauw die bij de huidige baasjes heeft ontdekt hoe leuk speeltjes kunnen zijn. Als hij moe is lult hij zichzelf in slaap. Hij is erg nieuwsgierig en leergierig. Helaas stapt ie nog niet op maar iemand met tijd en geduld zal hier niet lang over hoeven doen.
Hij is op dit moment meer gericht op vrouwen. Hij kan wel met mannen en kinderen omgaan maar is dat minder toegankelijk dan bij vrouwen.

Wij zoeken iemand het liefst met gezelschap voor Japie zodat hij niet meer alleen hoeft te zijn, het moeten daar in tegen niet verplichte vriendjes/partners worden.
Ervaring met papegaaien is een vereiste. Zo ook moet Japie een vrije vogel kunnen zijn, lekker veel buiten de kooi en lekker mee naar buiten!

Japie is herplaatst Bij Sonja en Ben, zij hadden al een grijsje dus Japie heeft er een vriendje bij. Wij wensen jullie veel liefde en gezondheid toe en een hele mooie toekomst met elkaar!