Jody (Rescue)

Posted 7 jaar ago

Over

Dit is Jody, Jody is een grijsje van 20 jaar en werd aangeboden op Marktplaats omdat ze bij mensen thuis niet op haar plek zat met een ander grijsje in een kooi.
Ze zaten in eerste instantie met drie grijsjes in een kooi en 1 daarvan was het maatje van Jody, deze is helaas overleden en Jody en het andere grijsje kunnen niet met elkaar overweg en waarschijnlijk vonden deze mensen een andere kooi erbij geen optie waardoor Jody is begonnen met plukken. Joyce van Hope for Wings heeft via MP deze mensen die Jody aanboden gesproken en verteld over Hope for Wings en dat wij wel iemand weten die voor Jody kan zorgen.
Natasja is Jody een paar dagen later gaan ophalen en heeft Jody ook meegenomen naar een arts om haar te laten onderzoeken en te testen en tot onze grote vreugde is Jody negatief getest op alle ziektes dus kon ze samen met haar nieuwe zusje de Rose Kaketoe Cherry in de woonkamer worden geplaatst.

Weet dat je heel graag een Grijsje wilde dus hiermee gaat een wens in vervulling. Wanneer je ons nodig hebt voor wat betreft adviezen/hulp etc…. dan staan wij voor je klaar! We hopen veel over Jody en Cherry te horen.