Jordan

Posted 1 week agoSenegal Boerebont

Leeftijd: 22
Geslacht: Man
Size: Middel

Over

Hallo leukste vogelvrienden!

Deze vrolijke heer hier op de foto zal zich eens enthousiast aan jullie voorstellen. Ik ben Jordan, 22 jaar oud en een heuse Bonte Boertje. Je kan wellicht nog beter mijn volledige naam gebruiken Jordan “aandacht” het bonte boertje. Ik ben namelijk echt, maar dan ook echt gek op alle aandacht.

Gezelligheid zal ik altijd opzoeken, en het liefst bij jou. Ik ben graag en vooral dicht bij je. Ik ben in het bezit van een speciale rugzak waarmee ik overal mee naartoe kan. Dit ben ik gewend en ik ben heel keurig en net reisgezelschap. Zo ga ik mee op visite, mee met de boodschappen en mee uit wandelen. Ik hou van een gezellige inrichting van deze tas en heb daarom mijn rugzak wat “verbouwd” naar eigen smaak.

Ik ben heel makkelijk in de omgang en ken maar 2 smaken: Ik vind je leuk, of helemaal niet leuk! Ik heb een voorkeur voor vrouwen, en stap op wanneer ik je leuk vind. Hebben we een klik, zijn we vrienden voor het leven en kan je alles met me doen.

Mijn hobby’s zijn dan vast ook wel te raden. Met stip op de eerste plek staat knuffelen en kusjes geven. Hieronder valt ook het kriebelen in mijn nekkie. Schommelen is ook favoriet en het slopen van karton en sloopspeeltjes. Wat ik zeker niet graag doe, is douchen. Geef me maar liever een badje met water of een gevulde wastafel. Dan spetter ik wel wat in het rond.

Eten is voor mij erg belangrijk. Eten en een woordje praten, gaan voor mij samen. Ik kan “hallo” zeggen, als ik tenminste het idee heb dat ik daar wat aan overhoud, in de vorm van iets lekkers. Met lekkers bedoel ik dan: druifje, appel, aardbei of walnoot. Dit zijn wel mijn favoriete fruitsoorten. Ik hou meer van fruit dan van groenten. Daarnaast eet ik ook nog zaad voor Boeren Bontjes en pellets. In de ochtend kunnen we samen voor ons ontbijt een klein korstje brood eten.

Ik zit altijd los boven op mijn kooi. Er woont hier ook een poes waar ik dikke vrienden mee ben. Andere vogels ben ik wel gewend, maar ik zal ze zeker niet opzoeken. Deze heb ik dan ook liever niet om me heen, dan moet ik de aandacht delen en deze vind ik juist zo fijn. Ik kan naar je toe vliegen, ben niet gewiekt.

Door andere werkomstandigheden kan ik niet meer alle aandacht krijgen die ik zo nodig heb en daarom ben ik op zoek naar een nieuw forever home. Hierbij zoek ik het liefst een vrouwtje. Andere dieren zijn geen probleem, maar het liefst geen andere vogels. Ik zoek wel iemand die echt met me op stap wil en me zoveel als mogelijk meeneemt in mijn speciale tas.

Ik ben gesekst maar niet meer volledig getest. Ik mag verhuizen vanuit Roosendaal met mijn kooi en tas voor 150,-.

Als je Jordan een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:

*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar hij komt te wonen.

*Je moet kennis en ervaring hebben met papegaaien en het liefst al ervaring hebben met Bonte boertjes

* Hij leeft graag veel buiten zijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

* Er mogen wel andere dieren in huis zijn, liefst geen andere vogels.

Informatie over de vogel:

  • DNA getest / sext
  • Stapt op
  • Hand tam
  • Heeft veel tijd buiten de kooi nodig
  • Komt met kooi

Kan goed samen leven met:

  • Andere dieren
  • Kan niet met andere vogels samen

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier