Junai (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Hallo lieve mensen, ik ben Junai een hele knappe dame van 2 jaar oud.
Door vervelende omstandigheden kan ik niet langer blijven waar ik nu woon zonder dat ik gelukkig zal zijn en dat is wat mijn baasje wil voor mij….een mooi en gelukkig leven. Ik ben een echte kroelkont, kijk eerst even de kat uit de boom maar als ik weet dat je het goed met mij voort hebt dan kruip ik graag in je nek.
Zoals jullie op de foto kunnen zien ben ik kleine hondjes gewent en er helemaal niet bang van, sterker nog wij zijn vriendjes.

Ik woon momenteel in Rotterdam en ben ongetest maar wel gesext, ik ga weg samen met mijn mooie huis voor een vergoeding van 175E als je aan de volgende eisen voldoet:
* iemand xie ervaring heeft in het houden van kromsnavels
* Niet roken in dezelfde ruimte als waar ik kom te staan
* Ik ben nu 2 jaar alleen geweest met hondjes maar zou nu graag een vogelvriendje willen, een andere knapperd zoals ik zou wel heeel erg leuk zijn, natuurlijk hoeft dat niet te betekenen dat we samen moeten wonen…we kunnen ook latten.
* Iemand die tijd voor mij heeft dus niet full time werkt
* Ik wil graag een vrije vogel zijn, dus zoveel mogelijk uit met kooi.

Denk jij dat jij mij een gelukkig leven kan bieden stuur dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com met daarin jouw motivatie en wat over jezelf en je gezin samenstelling en waarom jij mij een mooie toekomst kan bieden.

Ik hoop snel van jullie te horen.

Een dikke kus en alvast een knuffel!

Junai