KAAYA (Herplaatst)

Posted 5 jaar ago

Over

Hallo mijn naam is Kaaya een prachtige dame van 14 jaar, jullie kennen mij vast allemaal wel al, ik ben 1 van de bewoners in het Half Way House…ik zit in een aparte kamer omdat ik bestempeld ben met de ziekte PDD, ze zeggen dat ik het heb alleen merk ik daar zelf helemaal niets van, ik heb geen symptomen ik voel me gewoon kiplekker.
 
Mijn baasje is ziek geworden waardoor ik niet meer bij haar kon blijven en toen ben ik ben afgestaan aan de stichting en uit die testuitslagen is dus de PDD gekomen.
 
Natuurlijk hebben wij het PDD house maar dan zou ik daar de enige grote bewoner zijn, en ik ben echt een huiskamer vogel, ik hou van gezelligheid en zit heel graag bij je als je eenmaal mijn vertrouwen hebt gewonnen, ik ben zo dol op kroelen een echte vrijdoos!
Maar ik ben ook een echte meid, ik probeer je eerst uit en kan heel stoer doen maar je moet gewoon niet bang van mij zijn en een beetje geduld hebben dan komt het helemaal goed!
Het is na vele maanden weer tijd dat ik een vast huisje kan betreden, AUB kijk verder dan mijn ziekte stempel want ook ik verdien een kans.
Weet jij wat PDD inhoud en heb jij geen vogels thuis, of heb je wel vogels thuis maar weet jij hoe om te gaan met PDD zodat je mij er gewoon bij kan houden dan maak je mij zo blij! Hope for wings zal jou altijd begeleiden als er vragen zijn of wat dan ook.
Mag ik jou liefde dan krijg jij de mijne maar je moet natuurlijk wel een ara als mij kunnen houden genoeg ruimte, lef en verstand van papegaaien is natuurlijk wel nodig.
Ik logeer dus momenteel in Sliedrecht en ben getest en gesext en ga weg met mijn mooie kooi voor een bedrag van 250 euro. 
 
Hier nog wat standaard HFW eisen:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien het liefst een Ara.
*Ik leef graag veel buiten mijn kooi en word graag betrokken bij het gezin, je moet dan ook niet te vaak van huis zijn.
Als je denkt dat je mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: hopeforwings@hotmail.com.
Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:
– Gezinssamenstelling, inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
-Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.