Kiki 19-4-2019 (Rescue)

Posted 4 jaar ago

Over

Het zal jullie niet voorbij zijn gegaan dat we de afgelopen dagen bezig waren met een BG ara zwak positief getest op PDD om deze tijdelijk tot hertesten te kunnen onderbrengen.

Kiki is 10 jaar oud en een dame die weg moest bij haar gezin omdat ze gezinsuitbreiding wouden en Kiki daar niet meer in paste na 10 jaar.
Een lieve dame die als vrijwilliger bij een vogelopvang werkt die wou haar wel in huis nemen. Niet wetende wat een Ara met zich mee zou brengen….en ook nog eens de uitslag van de PDD test Zwak positief erboven op kreeg.
Kiki was helemaal gek op haar en wou de hele dag op haar schouder zitten…dus erg lief! Maar als ze eraf moest was Kiki het daar niet mee eens en daar was ze niet tegen bestand.

Dus gelukkig in contact met ons gekomen en wij aangeboden na een paar dagen proberen met veel tips en tricks maar geen verbetering om Kiki op te vangn. Ondertussen was Kiki erg gestrest die voelde natuurlijk de situatie aan en wou graag uit haar kooi..maar dat ging niet meer.
Bedankt voor het vertrouwen in Hope for wings jonge dame wij gaan ons best doen om Kiki een mooie toekomst te bezorgen!

Dus oproepje gedaan voor opvang en daar reageerde godzijdank Eva op en die kan haar tijdelijk opvangen totdat Kiki gehertest kan worden, dank je wel Eva dat jij zolang goed voor Kiki zal zorgen. Daarnaast een oproep gedaan om Kiki van Emmen naar Hilversum te krijgen. En daar reageerde Cindy Heggerick op….MAAR Cindy woont in Belgie!! Nou ze is vanmorgen om 06:45 vertrokken en is rond 16:00 pas weer in Hilversum in de auto gestapt om terug naar Belgie te rijden, ongeveer 800 km!…EN doet dit helemaal op haar eigen kosten!! DANK je wel lieve Cindy dat jij dit voor Kiki en HFW hebt willen doen.

Kiki is nu lekker aan het wennen en heeft al even gedouched, ze zit niet mooi in der veren dus ze krijgt extra verzorging de aankomende tijd.

Daarnaast wil ik iedereen bedanken die wat heeft opgestuurd of nog op gaat sturen om Kiki haar uitzet bij elkaar te krijgen dat is echt mega lief dat jullie allemaal zo met Kiki mee leven! Ze zit momenteel niet in een ideale (Ara) kooi maar we moeten ons even behelpen totdat we meer weten wat we moeten gaan doen.

Kiki blijft bij Eva wonen!