Ko 7-2019 (Rescue)

Posted 4 jaar ago

Over

We kregen een mail over een Geelvoorhoofd Amazone die al langer dan 5 weken alleen in een huis zat nadat zijn vrouwtje is opgenomen…haar dochter vertelde dat Ko al 43 jaar van haar moeder is en dat ze samen met Ko is opgegroeid, Ko is ouder dan haar.

Maar nu werd Ko 1 x per dag bezocht voor eten en drinken en werd het tijd om een betere situatie te zoeken omdat zijn vrouwtje niet meer terug komt.
De dochter heeft Ko naar de VA gebracht waar Ko is getest en goed nagekeken en daarna is opgehaald en nu verblijft bij de oma van het Half way House in quarantaine.

Ko is op leeftijd en ziet er heel erg dof uit, heeft zweertjes onder de pootjes en de waarde van de Glucose was te hoog dus of Ko heeft suiker ziekte of een ontsteking aan de alvleesklies hier moet Ko voor de zekerheid even voor aan de anti biotica. Ko heeft een Vitamine injectie gehad welke denken wij zeer welkom is. Ook is Ko erg onstabiel en heeft niet zo veel kracht in de pootjes.

Nu moet Ko aan het aller belangrijkste medicijn….TLC en daarvoor zit ie op het juiste adres! Lekker eten heerlijk vernevelen en veel liefdevolle aandacht. Ko is een lieverd die opstapt alleen niet op je huid en Ko is dol op kroeltjes.

Ik kan niet wachten hoe Ko er over een aantal weken uit ziet ik verwacht een flinke verbetering. Hij zit (hoe kan het ook niet anders) al heerlijk te genieten van alles wat er word aangeboden!
Nu even wachten op de test uitslagen en dan weten we ook of het een popje of een kereltje is.