Kobus (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Ik ben Kobus en ben een knappe grijze roodstaart van 20 jaar oud, 12 jaar geleden overleed mijn maatje, dit was een man en sindsdien zit ik niet meer op mijn plekje en heb ik ook niemand meer die weet hoe met mij om te gaan, het vrouwtje is nl bang van mij, ik weet ook niet zo goed waar om.
Ik ben niet getest en niet gesext dus ik kan ook zeker een Jacoba zijn!
Wat ik wel weet is dat ik graag snel een nieuw leven wil beginnen, mijn baasje gunt dat mij, ze wil dat ik de vrijheid krijg, lekker hele dagen uit mijn kooi op een plek waar er minimaal nog een andere papegaai van mijn grote zit. De mensen moeten wel weten hoe ze met mij om moeten gaan aangezien ik ook niet meer weet hoe ik mij moet gedragen na zo een lange tijd in mijn kooi.

Ik ben een heerlijk kletser, tenminste dat zeggen de mensen om mij heen.
Ik woon momenteel in Geervliet!
Er word voor mij een vergoeding gevraagd van 200E en dan mag ik ook mijn eigen kamer meenemen.
Zoals je op de foto kan zien heb ik niet erg veel speelgoed of een speelboom en dit zou toch wel heel mooi in mijn nieuwe uitzet passen.

Kobus is herplaatst bij Joop en zijn vrouw, hij heeft er een broertje bij gekregen en voelt zich al aardig op zijn gemak, hij doet een deuntje en vind het heerlijk als er op zijn kopje gekroeld word, hij zit er pas 1 dag dus zodra hij geacclimatiseerd is dan gaat de kooi deur open en kan hij na 8 jaar gaan genieten van zijn vrijheid! Het gaat je goed Kobus!