Koda (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Herplaatsing ingestrokkken.

Ik ben Koda een knappe grijze meid van 2 jaar oud.
Ik kom bij een hobby kweker vandaan en woon al 2 jaar waar ik nu ben.
Ik ben een lieve vrolijke vogel die veel kletst en speelt. Momenteel ben ik nog aan het beslissen wat mij beter staat, een veren jas of een bont jas, ik heb die tijd omdat ik niet echt veel aandacht kan krijgen en die tijd besteed ik dus aan mijn mode veranderingen.

Mijn baasje gaat voor mij een Cites document aanvragen per 1 Februari zodat ik starks de juiste papieren op zak kan hebben.
Ik heb mijn eigen kamer die mee gaat en ben getest en gesext en heb een vaste voetring. Ik woon op dit moment in Houten (bij Utrecht) en de vergoeding voor mij zal 250E zijn.

Ik zoek naar een nieuwe woonruimte met de volgende wensen:
* Iemand die veel tijd voor mij heeft
* Ik zou graag gezelschap willen van mijn eigen soort, dus andere vogels aanwezig is een must
* Iemand die ervaring heeft met grotere papegaai soorten
* Iemand waar ik voor de rest van zijn/haar leven mag blijven
* Een plek waar ik kan spelen, dus bv een mooie speelplek/boom.

Denk jij dat jij mij een super mooie toekomst kan bieden stuur dan een mail naar hopeforwings@hotmail.com met daar in zo veel mogelijk over jou zelf en je huidige (gezin) situatie. jouw motivatie en waarom jij denkt dat jij de juiste kandidaat bent. Dus aub geen korte mail met veel te weinig info.

Ik ben zeer benieuwd naar jullie antwoord, nu ga ik even verder met mijn bontjas, want ja zolang ik niet veel te doen heb moet deze wel onderhouden blijven.
de gevederde Groetjes Koda