KOEKIE (niet via HFW)

Posted 2 maanden ago

Over

Kiekiek,

Koekie hier, een Alexanderparkiet van 17 lentes jong. De band om mijn nekkie verraadt natuurlijk al dat ik een mannetje ben, en daar ben ik ook trots op! Mijn huidige baasje is helaas erg ziek en daarom zoeken we een nieuw baasje voor me die me een goed huisje kan geven.

Graag kijk ik naar mensen om mij heen en houd dan ook erg van aandacht. Dit kunnen mensen bij me in de buurt zijn, maar ik hou ook van de mensen op de televisie. Hier kijk ik dan ook graag naar. Als je naar een film wilt kijken, doe ik daar graag aan mee. Als ik je nog niet zo goed ken, zal ik een beetje voorzichtig zijn. Ik kijk zeg maar: “de kat een beetje uit de boom”. Dit zal nooit zo lang duren want ik kom wel al gerust even bij je zitten.

Spelen doe ik graag! Hierbij mag mijn bel niet ontbreken. Ik hou ook erg van klimmen en klauteren over de kooi heen. Daarnaast loop ik tussen al het klimmen door ook graag over de grond. Het leukst is dit, wanneer je dan een balletje voor me weggooit. Hier ren ik dan achteraan, eigenlijk ben ik een soort van voetballer.

Stiekem lust ik erg veel verschillend eten, maar een appel is mijn favoriete gerecht. Ook sla en voer met zonnepitten staan hoog op mijn verlanglijst. Praten kan ik niet echt, ik maak liever verschillende geluidjes. Zo kan ik heel goed een laserpistool imiteren. Het is leuk en gezellig om zo samen een beetje te kletsen en geluiden te maken. Eigenlijk ben ik een hele tevreden vogels als ik zo nu en dan wat lekkers krijg.

Ik woon al 17 jaar bij mijn huidige baasjes. Hier woont ook een hele oude andere vogel, een Agapornis. We doen elkaar niks, ik tolereer uiteraard zijn aanwezigheid, maar onder ons gezegd heb ik niet veel met hem. Ik weet niet goed of het deze vogel is die ik niet zo leuk vind, of dat ik andere vogels ook niet leuk vind. Ik ken alleen deze “oude sok”.

Ik ben gesext, maar niet getest.

Verhuizen doe ik, met kooi, vanuit Rotterdam voor een vergoeding van € 50,00.

Als je mij een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:

  • Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
  • Je moet verstand hebben van papegaaien en er bij voorkeur al 1 in huis hebben.
  • Ingelezen zijn in de Alexanderparkiet
  • Ik leef graag buiten mijn kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Koekie een mooi en gelukkig leven kan geven,

dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp mijn naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Wat kun jij mij bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.