Kuifje, Suusje & Milo

Posted 2 weken agoValkparkieten

Leeftijd: 3
Geslacht: Onbekend
Size: Klein

Over

Hallo allemaal,
Met onze mooie kuiven zullen wij vast jouw aandacht hebben getrokken! Maar laten we ons dan nu eens even netjes aan je voorstellen. Wij zijn Kuifje, Suusje en Milo, drie lieve valkparkieten die wegens omstandigheden op zoek zijn naar een nieuw huisje.
Suusje en Milo zijn de twee popjes, en Kuifje is de stoere man van het drietal. Hoe oud wij precies zijn, dat weten we niet. Alleen van Suusje weten we dat zij ongeveer 1 of 2 jaar oud is.
Alle drie zijn wij erg tam. Milo kan in het begin een beetje pinnig doen en moet een beetje aan je wennen, maar zal nooit bijten. Leert ze je beter kennen, dan is het een echte kroelkip! Suusje is een wat verlegen, maar ook erg tam. Ze moet daardoor wel eerst even wennen en de kat uit de boom kijken, maar als ze eenmal gewend is, zal ze een stuk minder verlegen zijn. Kuifje is ook tam en daarentegen zeker niet verlegen: de stoere man van het drietal zoals we al zeiden. Daarnaast kan Kuifje het allermooiste fluiten van allemaal.
Alle drie zijn wij erg zachtaardig en gewoon hele lieve valkjes. We zitten met z’n drietjes bij elkaar in de kooi en slapen graag naast elkaar. We willen dus zeker ook met z’n drietjes herplaatst worden en bij elkaar blijven.
Hoewel ons baasje ons voldoende speelgoed aanbied, zijn wij geen echte speelgoed spelers. Het liefst zijn we gewoon gezellig met elkaar bezig en hebben we genoeg aan elkaars aandacht. We vermaken ons erg braaf zowel in als buiten de kooi. En af en toe natuurlijk gezellig kroelen met het baasje!
Waar je ons ook helemaal blij mee maakt: badderen! Heerlijk onze mooie veren, en natuurlijk onze kuiven, weer helemaal mooi maken met lekker fris water.
Qua eten zijn we dol op onze pellets en kunnen we genieten van een stukje appel. Momenteel wonen we ook nog met andere vogels in huis samen, en dat gaat goed.
Verhuizen doen wij vanuit Rotterdam voor een vergoeding van €25,- zonder onze kooi. Gesext zijn wij wel, maar niet getest op overdraagbare papegaaienziekten.
Als je hen een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Voldoende tijd en aandacht.
* Wij leven ook graag buiten de kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.
Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.

Informatie over de vogel:

  • Stapt op
  • Hand tam
  • Komt met kooi

Plaats

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier