LEXI (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Hey daar, ik ben Lexi de alexander parkiet. Ik ben op straat gevonden en mijn baasje is mij niet meer komen halen. Ik zit nu dus in de opvang bij Peter Swart. Ik zoek een plekje waar ik veel los mag, heel veel aandacht krijg en veel gekroeld word. Dat vind ik helemaal geweldig. Ik kan alleen pas over een paar weekjes verhuizen, want ik heb drie eitjes gelegd en daar zit ik nu heel trots op.
Ik ben niet getest, ik ben een popje en ik ben niet gewiekt. Ik woon momenteel in Krommenie en mag verhuizen voor een vergoeding van €100, ik heb geen inboedel erbij.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com. Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken

Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Kroeltjes van Lexi