LILO & STITCH (Herplaatst)

Posted 2 jaar ago

Over

Hallo allemaal,

Mogen wij ons even voorstellen, Lilo & Stitch. 2 pyrrhura molinae broertjes van 3 jaar jong. Vanwege een veranderende situatie zijn wij op zoek naar een nieuw huisje.

Wij zijn dol op slopen en dan vooral karton. Ons baasje maakt van kattenkrabkarton kleine blokjes en verstopt hier wat zonnebloempitjes in, mmmmmmm. En maakt zij met straps en papiersliertjes foerageerspeelgoed waar je iets lekkers in kan verstoppen zoals zaadjes of gedroogd fruit. Lilo & Stitch combineren het slopen met foerageren.

Badderen doen wij graag in een glazen ovenschaal, midden op de tafel, lekker alles nat spetteren. Slapen doen wij gezellig tegen elkaar aan en af en toe kibbelen wij zoals het echte broertjes betaamt. Ook vliegen wij graag een rondje door het huis of brengen wij tijd door op onze speelplaats. Opstappen doen wij niet bij iedereen, maar met geduld en een zonnebloempitje zijn wij wel over te halen.

Ons huidige dieet bestaat uit pellets, waar wij de hele dag van kunnen eten. Verder krijgen wij groente en fruit, waarbij komkommer, wortel en paprika favoriet is. Een banaan delen wij graag met je, jij een hapje, wij een hapje. Als jullie aan tafel gaan, is dat voor ons ook een sein om te gaan eten en wij smikkelen dan van wat we tot onze beschikking hebben. Ook zijn wij gek op gedroogde kokosblokjes, bij het geluid hiervan komen wij al aanrennen.

Verhuizen doen wij vanuit Bleiswijk voor een bedrag van € 150,00 en nemen onze kooi en toebehoren mee.

Wij zijn getest en gesext.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien.

*Wij leven veel buiten onze kooi dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
Op dit moment met in achtneming van de Coronamaatregelen.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen met als onderwerp onze naam naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.