LINI & PICO (niet via HFW)

Posted 1 jaar ago

Over

Hallo, Lini en Pico hier!

Voor de echte liefhebbers en kenners 2 zeer knappe, jonge en energieke Caiques. Lini, zwartkop is 7 maanden jong, geslacht onbekend en Pico, roestkop is een man van 1,5 jaar. Gebleken is dat wij niet met de hond samen kunnen en wij hierdoor meer tijd in de kooi doorbrengen dan ons baasje voor ons wil. Wij zijn dan ook op zoek naar een 5 sterren hotel waar geen honden en/of katten aanwezig zijn.

Wij zijn beiden gewiekt omdat ons baasje de grote ramen te gevaarlijk vindt. Graag zouden wij bij jou toch eens kijken of een rondje door het huis vliegen iets voor ons is. Wij zijn allemensenvriendjes en voor iedereen handtam. Pico kijkt wel de kat uit de boom en als hij in de gaten krijgt dat hij de kooi in moet dan wil hij nog wel eens een spelletje met je spelen door weg te rennen.

Wij zijn net yin en yang, waarbij Pico rustig van karakter is en graag bij je zit om op zijn koppie gekriebeld te worden is Lini druk en aanwezig en surft zij het liefst door je haar, friemelt aan je gezicht of hangt ondersteboven aan je handen. Ook stoeien zij graag met elkaar op de grond en luisteren ze aandachtig nar je als jij fluit om dan te proberen dit na te doen. Graag klimmen ze via je broekspijp omhoog en volgen je door het huis. Ze houden van gezelligheid, als je een spelletje doet dan zijn wij een extra speler om de dobbelstenen of de pennen te pikken.

Ons huidige dieet bestaat uit een zadenmix met daarnaast voornamelijk fruit. Hierbij is sinaasappel en mandarijn favoriet.

Wij zijn niet getest, en alleen Pico is gesext.

Verhuizen doen wij vanuit Hoorn met onze kooi, speeltjes en voer voor een vergoeding van € 350,00.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien en specifiek weten wat caiques nodig hebben.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek maakt deel uit van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Lini & Pico een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

  • Gezinssamenstelling, inclusief dieren
  • Woon/werksituatie
  • Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
  • Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.