LIZZY & KIKI (Herplaatst)

Posted 2 jaar ago

Over

Hallo allemaal,

Mogen wij ons even voorstellen, Lizzy & Kiki. Een koppel pyrrhura dames van 3 en 4 jaar jong. Door ons huidige baasje omschreven als gezellig, lief en ondeugend. Zelf voegen we hier graag speels aan toe. Vanwege gezondheidsredenen van ons baasje op zoek naar een nieuw huisje.

Lizzy is heel erg gefocust op Kiki, waardoor zij is gaan plukken. Tijdens een logeerpartij waar meerdere vogels aanwezig waren, was de dominantie naar Kiki een stuk minder en dit is beiden ten goede gekomen. Bij voorkeur zijn Lizzy & Kiki op zoek naar een forever home waar ook andere vogels aanwezig zijn.

Zodra wij de kraan horen lopen dan gaan wij je roepen, want dan is het tijd voor een douche voor ons. Wij zijn graag veel en vaak (bij ons huidige baasje de gehele dag) uit de kooi. En zijn dan ook erg tam, alleen gedurende de hormoontijd zijn wij territoriaal en kan je ons beter uit de kooi halen met een opstapstok.

Ook kunnen wij een beetje babbelen. Kiki zegt bv kusje en pas op, met tijd een aandacht gaan wij vast nog wel meer woordjes leren. Ook kunnen wij trucjes doen. Voor een zonnepitje draaien wij graag een rondje en geven wij een pootje.

Ons huidige dieet bestaat uit pellets. Verder eten wij de groentes die het gezin ook eet, ze zeggen dat wij eten wat de pot schaft. In de middag krijgen wij vaak wat zaadjes een een zonnepitje. Rond 19.00 uur worden wij wat luidruchtiger en drukker, want dan is het tijd om naar bed te gaan, waarbij wij zelf de kooi in gaan en deze afgedekt wordt met een deken.

Verhuizen doen wij vanuit Zwijndrecht voor een bedrag van € 75,00 en nemen onze kooi, speelgoed en extra zit- en speelplaatsen mee.

Wij zijn niet getest, wel gesext.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
*Je moet verstand hebben van papegaaien.

*Wij leven veel buiten onze kooi dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
Op dit moment met in achtneming van de Coronamaatregelen.

Als je denkt dat je ons een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

Gezinssamenstelling, inclusief dieren
Woon/werksituatie
Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.