LOCO (Herplaatst)

Posted 6 jaar ago

Over

Hallo allemaal, ik ben Loco. Ik ben een Blauwvoorhoofd Geelschouder Amazone pop van 6 jaar oud. Ik val maar gelijk even met de deur in huis: ik hou van mannen en dat laat ik weten ook. In mijn huidige thuis vind ik alleen de man des huizen leuk. De vrouwelijke baas vind ik alleen interessant als de mannelijke baas er niet is. (Kleine) kinderen vind ik niet leuk, maakt dan niet uit of ze een mannetje of een vrouwtje zijn. Andere vogels/dieren vind ik alleen oké als ze gewoon op afstand blijven. Ik houd van mijn eigen ruimte. Ik kan ook best goed bijten en ook goed schreeuwen als ik het ergens besluit niet mee eens te zijn. Ik ben dan ook een échte amazone en zal dus heel duidelijk grenzen moeten krijgen van iemand die ik respecteer. Als ik die persoon heb, ben ik namelijk gewoon tam en hartstikke leuk! Ik kan ook gezellig fluiten en houd erg van sloopspeelgoed. Voor de juiste persoon ben ik een geweldige vogel.

Ik ben niet gewiekt of getest. Wel gesekst, ik ben een popje. Ik mag weg voor een vergoeding van €250 en mijn kooi, reiskooi en speeltjes gaan met mij mee.

Hier zijn wat eisen als je mij in huis wilt halen, waar je aan moet voldoen:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet ervaring hebben met kromsnavels en je hebben ingelezen over de vogelsoort mocht je hier nog niets van weten. Ervaring is een pré.
* Ik ben een tamme vogel en het liefst zo veel mogelijk uit mijn kooi. Ik kom graag lekker bij je zitten of op een leuke speel/zit plek zoals een speelboom.
*Bij voorkeur een andere vogel in huis voor gezelschap, maar niet persé om samen in één kooi te wonen.

Als je denk dat jij mij een mooi en gelukkig leven kan geven, dan kun je een mail sturen naar hopeforwings@hotmail.com . Gebruik als email onderwerp mijn naam en zorg dat het volgende in de email staat:
– Gezinssamenstelling inclusief dieren
– Woon/werksituatie
– Wat jij mij kunt bieden en waarom jij mij graag een huisje biedt
– Álle andere informatie die je kunt bedenken
Volledige aanmeldingen, die dus alle bovenstaande bevatten, worden doorgestuurd naar de huidige eigenaren. Deze beslist uiteindelijk welke aanmelding het beste overeenkomt met de vogel. Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wie wordt mijn perfecte match?

Groetjes, Loco