Lola 15-7-2018 (Rescue)

Posted 5 jaar ago

Over

afgelopen week kregen wij een verzoek om een Halsband parkiet te kunnen opvangen omdat deze anders ingeslapen zou worden, het is nog een jong vogeltje alleen de snavel gaat niet open waardoor eten een probleem is. De persoon die voor deze vogel zorgde heeft gelukkig in overleg Lola want zo heet ze naar Peter gebracht en die zorgt nu voor Lola, hij krijgt er nu iedere dag wel qua voeding in wat Lola nodig heeft en ze is dan ook iets van 16 gram aangekomen in een paar dagen. Dinsdag staat er een bezoek aan de VA geplant aangezien wij er natuurlijk voor gaan zorgen dat Lola medische zorg krijgt en hopelijk hier iets aan te doen is waardoor ze een normaal leven kan leiden en ook anders voedsel behalve pap kan eten.

Lola is een hele lieve kleine meid en we gaan dus voor haar duimen dat alles goed komt!

Word vervolgt!
Thanks weer Peter en Guda dit meisje is weer in goede handen en krijgt een kans!

Lola is ondertussen flink onderzocht en getest, alle testen waren nagatief maar het snavel probleem is toch wel iets groter dan wij dachten.
Ze heeft daarvoor medicijnen gekregen om te kijken of hij nog iets wijder wou opengaan….dit is redelijk gelukt iig tot zo een punt waar Lola zelfstandig kan eten en dus een normaal leven kan leiden. Lola zit nu nog steeds bij Peter en Guda.