Loretta 24-12-2020 (Rescue)

Posted 3 jaar agoGeelvoorhoofd Amazone

Over

Vandaag hebben wij Loretta opgehaald, loretta is een geelvoorhoofd amazone van minimaal 30 jaar, dat is hoe lang ze iig al bij haar laatste vrouwtje heeft gewoond maar ze kan dus ouder zijn.
Vrouwtje is afgelopen weekend overleden, dus kwam de vraag of wij haar op wilde halen . Loretta zat in een voor haar doen veel te kleine kooi en verder weten wij eigenlijk weinig van haar. Ze is vandaag getest dus nog even wachten op de uitslagen, ook opp geslacht, maar ze is onder de vleugels van Hope for Wings en onderweg naar het Half Way house!
Lieve
Yolande Heeringa-Korver

super bedankt dat jij op de dag voor kerst nog tijd maakt om Loretta helemaal op te halen en half Nederland door te willen rijden. Jij bent een topper! en Loretta zal jou dankbaar zijn want jij hebt ervoor gezorgd dat ze een mooie toekomst kan krijgen.

Lieve

Sara Ferreira

thanks dat je haar hebt opgehaald en haar een plekje geeft in het Half way house…ook jij ging op een drukke dag zoals vandaag het maar even regelen allemaal….Bedankt!

Welkom Lieve loretta wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen, je op een gezond niveau te krijgen en voor jou een mooi plekje te vinden waar je jouw resterende tijd gezond en gelukkig en geliefd kan verblijven.
Jammer genoeg heeft Loretta maar een paar weken mogen voelen hoe het is om gelukkig te zijn en in vrijheid te kunnen leven. Loretta heeft waarschijnlijk een beroerte gehad en is hier aan snel overleden.
Rust zacht mooi aandoenlijk meisje!