Louis & Coco (herplaatst niet via HFW)

Posted 5 maanden agoPyrrhura

Leeftijd: 5

Over

Hallootjes, mogen wij ons even voorstellen, Louis en Coco, 2 mooie Pyrrhura’s. Louis is een Rupicola van 5 jaar jong en Coco een hybride vogel, leeftijd onbekend . Louis is een pop, helaas is het DNA-certificaat tijdens een verbouwing zoekgeraakt, Coco is niet gesext, maar wij zijn dikke vriend(inn)en. Vanwege deze langdurige verbouwing en alle gevaren die daarmee gepaard gaan, zijn wij op zoek naar een forever home.

Louis is een zachtaardig en gevoelig vogeltje met een duidelijke voorkeur voor mannen en vrouwen duldt. Louis is geen speelse vogel, maar ze houdt ervan om rustig bij je op je schouder te zitten en gaat dan graag overal mee naartoe. Ze houdt ook niet echt van gekroeld te worden maar zachtjes over haar kopje aaien kan wel. Louis kan niet praten maar fluit soms wel oouieeee (haar naam)

Coco is de allerbeste vriend(in) en beschermer van Louis, met een groots karakter. Coco heeft geen voorkeur voor mannen of vrouwen, toch is ze ook zeker geen allemansvriendje. Coco kiest haar personeel. Soms wil Coco ‘s avonds wel mee met Louis om op je schouder te zitten, ze geeft dit dan duidelijk aan. In tegenstelling tot Louis kan ze uitstekend vliegen in is ze gek op badderen.

Louis en Coco houden enorm van grote stukken kurk in hun kooi (een echte must voor hen). Ook houden ze erg van klimmen en klauteren met takken en touwen buiten hun kooi. Stipt om 21.00 uur is het bedtijd voor ons en wij geven dit ook duidelijk aan door lawaai te maken. Wij slapen graag met een doek over onze kooi en slapen dan de klok rond tot de volgende ochtend 9.00 uur.

Ons huidige dieet bestaat een zadenmix voor pyrrhura’s en voor middelgrote papegaaien. Dagelijks krijgen wij fruit, appel, druiven, granaatappel en aardbei is favoriet. Ook krijgen wij af en toe een chop van verse kokos, wortel, zoete aardappel, boerenkool etc. Stiekem willen wij dit wel iedere dag.

Wij zijn niet getest.

Verhuizen doen wij vanuit Rotterdam voor een bedrag van € 100,00 zonder kooi.

Als je ons een goed huisje zou willen bieden lees dan goed onderstaande eisen door:
* Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar ik kom te wonen.
* Je moet verstand hebben van pyrrhura’s.
* Wij leven veel buiten onze kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.

Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.

Als je denkt dat je Louis en Coco een mooi en gelukkig leven kan geven, dan graag een mail sturen naar: info@hopeforwings.nl

Gebruik als e-mail onderwerp onze naam en vermeld onderstaande gegevens in de mail:

* Gezinssamenstelling, inclusief dieren
* Woon/werksituatie
* Wat kun jij ons bieden en waarom jij ons graag een huisje biedt.
* Alle andere informatie die je je kunt bedenken die van belang kan zijn.

Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.

Plaats

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier