Luisa en Yonathan

Posted 2 weken agoAgapornis

Leeftijd: 5
Geslacht: Onbekend
Size: Klein

Over

Hallo lieve vogelvrienden,
Hier zijn we dan: een super lief agapornis koppel genaamd Luisa en Yonathan. Wegens omstandigheden zijn wij op zoek naar een liefdevol thuis waar er meer aandacht aan ons wordt gegeven.
Luisa is het popje, en Yonathan het mannetje in de relatie. Hoe oud wij precies zijn weten we niet. Luisa is nu 5 jaar bij haar huidige baasje, en Yonathan 4 jaar.
Hoewel je bij agaporniden vaak ziet dat het popje wat pittiger is, is in dit koppel juist Luisa degene die erg tam is en bij haar mensenvrienden zit. Je moet haar wel voorzichtig benaderen. Yonathan is net wat afstandelijker. Wij zijn vooral heel erg dol op elkaar!
Spelen doen we erg graag. Zowel in als buiten de kooi kunnen wij ons prima samen vermaken. We zijn wel echte sloopkogels. Ons baasje had een heel mooi broedhokje voor ons opgehangen, maar dat hebben we toch wel even vakkundig gedemonteerd.
Qua eten zijn we dol op onze pellets en kunnen we genieten van een stukje appel. Verder houden we ervan om af en toe het water in te duiken en heerlijk onze mooie veren te badderen en verzorgen.
Met andere vogels samenleven zijn wij gewend. Ook is het waarschijnlijk geen probleem voor ons als we in een huis komen waar ook een hond leeft.
Verhuizen doen wij vanuit Rotterdam voor een vergoeding van €25,- samen met onze kooi. Gesext zijn wij wel, maar niet getest op overdraagbare papegaaienziekten.
Als je hen een goed huisje zou willen bieden lees dan onderstaande eisen goed door:
*Er mag niet gerookt worden in dezelfde ruimte als waar wij komen te wonen.
* Voldoende tijd en aandacht.
* Wij leven ook graag buiten de kooi, dus daar moet voldoende tijd voor zijn.
Een huisbezoek vanuit de Stichting is onderdeel van het herplaatstraject.
Incomplete aanmeldingen kunnen niet in behandeling genomen worden.

Informatie over de vogel:

  • Stapt op
  • Hand tam
  • Komt met kooi

Plaats

Wil je mij adopteren?

Schrijf een bericht: info@hopeforwings.nl
Adoptieformulier