Luna (Herplaatst)

Posted 8 jaar ago

Over

Luna een lieve grijze roodstaart van 9 jaar.
In verband met het niet meer voor haar kunnen zorgen door een slechte gezondheid zoekt haar huidige baasje met pijn in zijn hart een liefdevol huisje voor Luna waar ze de rest van haar/hun leven kan blijven.

Luna kan heerlijk kletsen en is van haar zelf wel tam, haar huidige baasje is wat angstig van haar dus liet haar lekker haar gang gaan, maar andere mensen konden haar wel kroelen.
Luna woont nu ongeveer 1,5 jaar bij haar huidige baasje en is getest (met papieren en is gezond), ze is niet gesext maar ze is altijd als een meisje behandeld, maar dat is dus niet zeker. Ze zit thuis altijd met haar hele grote kooi open en daarom zoeken we ook iemand die veel thuis is waar ze lekker de hele dag los kan.
Deze dame is gechipt en gaat weg met haar mooie grote kooi en toebehoren.

Er word een vergoeding gevraagd voor deze dame en haar super kooi en speelboom van 500E kenners zullen weten dat dit voor een geteste/gechipte grijze roodstaart met kooi en boom en alle toebehoren een mooie prijs is.

Luna’s baasje is erg verdrietig dat hij zelf niet altijd voor haar kan zorgen, door zijn gezondheid vind hij dat hij Luna in haar ontwikkeling achterhoud en wij vinden dat mooi dat hij dat zelf ziet om voor Luna het beste te willen.
Luna woont nu in Amsterdam.

Luna is Herplaatst en heeft er gelijk 2 vogelvriendjes bij, Kip de grijze roodstaart en Kaas het bonte boertje. Luna gaat er helemaal niet op achteruit en dat is precies wat het baasje van Luna wou, Luna krijgt nu de ruimte en de mogelijkheden om haarzelf meer te kunnen ontwikkelen. Luna wij wensen jou een mooie toekomst toe.