Melly (Herplaatst)

Posted 7 jaar ago

Over

Melly is een grijze roodstaart bewezen man van Maart 2001. Melly is een vriendelijk kereltje voor een ieder die niet bang is voor hem. Hij is een vrolijke prater en fluiter. Door verdrietige omstandigheden kan Melly niet bij zijn vrouwtje blijven en daarom word er een ander liefdevol huisje gezocht.

Melly kan met andere papegaaien en is dit ook gewent dus we zoeken iemand die ook al een papegaai heeft zodat hij niet in een leegte valt en voor vooral iemand die ervaring heeft met grijze roodstaarten aangezien Melly ook een boefje kan zijn. Melly is ook echt dol op aandacht. Hij houd er van om gewoon lekker rustig bij je te zitten. Hij is niet getest en woont momenteel in Woubrugge.
Hij is gewent aan Nutriburd pellets en gaat weg met zijn mooie grote kubus kooi en een transport kooi voor een vergoeding van 200E
Ja Melly moet echt naar een ander huisje maar zit niet op de schopstoel, aangezien vrouwtje er heel veel verdriet van heeft nemen we de tijd om de juiste kandidaat te vinden, de kandidaat waar zij een goed gevoel bij bij heeft met hulp van Hope for Wings.

Melly is een vrije papegaai dus is het de bedoeling dat hij veel uit zijn kooi zal zijn en ook een speelboom heeft ter verrijking van zijn leef terrein. Dit zijn harde eisen. Fijn zou zijn als ie lekker betrokken word bij het gezin, mee naar buiten kan om te wandelen en lekker de frisse lucht is.

Melly is samen met zijn zusjes Jacky en Sweety herplaatst bij 2 hele lieve mensen, ze hebben zelf al papegaaien en alles draait bij hun om de vogels. Ze gaan een mooi vrij leven tegemoet en jacky is al helemaal verliefd op haar en melly op hem…Sweety houd van iedereen! Veel geluk en liefde toegewenst met deze aanvulling op jullie mooie gezin!