Micky (Rescue)

Posted 6 jaar ago

Over

Van de week ( 17-2-2018) werd ik gebeld door Elita een goede vriendin van de stichting die werd gevraagd of ze een caique kon overnemen….ze heeft direct contact opgenomen met ons. Wij hebben de dame in kwestie gesproken en de dame had Micky de zwartkop caique net 2 weken in huis. Ze had met haar mooie hart deze caique in haar huis opgenomen omdat ze medelijden met hem had. (gaan even uit van een hem maar geslacht is nog niet bekend). Waar Micky woonde waren ze hem zat, ze konden zijn geluid en gedrag niet meer aan waardoor hij grotendeels van de dag onder een deken zat en het ergste is dat er wel eens tegen zijn kooi aan werd gebeukt om hem stil te krijgen. De dame dacht dit kan echt niet en heeft gezegd geef hem dan maar hier, helemaal niet wetende wat ze in huis heeft gehaald. Nu is ze erachter gekomen dat de situatie met haar katten en Micky niet gaat en ook het geluid kan ze niet aan wennen…Maar ze wilde het beste voor Micky en daarom wou ze graag dat wij hem kwamen ophalen.

Lizebeth…Yay daar heb je weer 1 van onze engels 🙂 die is Micky gaan ophalen en daar blijft hij totdat hij getest is en wie weet wat er daarna gebeurd 🙂 Het schijnt een schat van een vogeltje te zijn, lief, tam en knap! Maar inderdaad de kooi zit vol met deuken 🙁 en wat ons zorgen baart is een dikke bult op zijn buikje….

Micky welkom bij Hope for wings…..jouw kans naar een beter leven!
Elita dank je wel! Lizebeth dank je wel alweer! en Dame die Micky heeft gered u heeft een mooi dierenhart hart!

(Bij foto 2 kun je zien dat het beste een dikke bult is, zover schijnt hij er geen last van te hebben.)

Ondertussen is Libeth vandaag bij de VA geweest en het bultje is gelukkig geen probleem, het is de krop! Beetje van zijn gebruikelijke plek af maar dat is heel goed mogelijk! Mickey oogt verders gezond.Nu wachten op de test uitslagen.